Ban Hammer opět řádilo
i Zdroj: https://rykoszet.info/2022/08/03/wydarzenie-epoka-zelaza-gracze-wykluczeni-z-alei-slaw/
Článek Ban Hammer opět řádilo

Ban Hammer opět řádilo

ThelvynCZ

ThelvynCZ

4. 8. 2022 07:59

Wargaming zabanoval několik hráčů, kteří se účastnili posledního eventu na globální mapě.

Reklama

Tentokrát neoficiální seznam hráčů, kteří byli po skončení kampaně odstraněni z Uličky slávy.

 

Ban Hammer opět řádilo
i Zdroj: WoT.cz

Wargaming:

Velitelé!

Intenzivní bitvy doby železné na globální mapě skončily. Akce byla plná konkurence a bojovali jste v ní statečně, ale bohužel někteří hráči – jak ti, kteří se jí zúčastnili, tak ti mimo ni – možná zašli o krok příliš daleko. V souladu s tím věříme, že je důležité hráčům připomínat, že netolerujeme podvádění. Zajištění dodržování fair play bude vždy jednou z našich hlavních priorit.

Fair play duch
World of Tanks byl vždy otevřený modifikacím a úpravám, pokud dodržují naše principy Fair Play. Nepřijímáme však nežádoucí, podvodný a škodlivý software, který manipuluje s hraním a poskytuje podvodné výhody. Snažíme se udržet ducha fair play v herním prostředí.

Porušení předpisů a licenční smlouvy
Nedodržení podmínek služby a licenční smlouvy s koncovým uživatelem nebude nikdy tolerováno a aktivně bojujeme proti aktivitám podvodníků, kteří používají škodlivý nebo nežádoucí software.

Účty s trestem, varováním a zákazem
Dnes jsme udělali další krok tímto směrem a uvalili jsme masivní vlnu zákazů na všechny servery. V této vlně jsme pokutovali 2 920 účtů v regionu EU: 2 070 účtů dostalo první varování a 850 bylo trvale zablokováno.

Ověřené mody
Po této vlně zákazů budou následovat další, takže zamiřte do Mod Hub, kde najdete ověřené a nejnovější mody pro World of Tanks. Mod Hub je nejbezpečnější, legální zdroj pro různé mody ve World of Tanks.

Berme hru vážně a hrajme fér!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama