aktualizace-herniho-obchodu-je-zde
Novinka Aktualizace herního obchodu je zde

Aktualizace herního obchodu je zde

ThelvynCZ

ThelvynCZ

19. 10. 2018 09:45
Reklama

Milí tankisté, již dříve jsme psali o aktualizaci obchodu, nyní je to již zde, a Wargaming oznámil oficiálně, jaké změny vývojáři provedli. Víme, že mají v plánu daleko více změn, nicméně pravděpodobně kvůli stabilitě a problémech změny dávkují postupně. O těchto změnách jsme již sice psali, nicméně si je můžeme zopakovat.

V poslední aktualizací byly provedeny tyto změny:

  • Filtry pro osobní zálohy: existovaly stížnosti na obtížnost navigace při vlastnictví velkého počtu osobních záloh, takže prozatím jsme vrátili zpět filtry, které byly na staré záložce „Zálohy“. To je pouze první část zdokonalení této záložky ve skaldu. V budoucnosti plánujeme i vyladění záloh samotných, aby se usnadnila navigace i mezi těmi stávajícími
  • Co je ve skladu/na vozidle: nyní je uvedeno, kolik kusů od každého produktu máte ve skladu a kolik na vašich vozidlech. To se taktéž vztahuje na popisky. Jedná se sice o pomocný nástroj, ale nezapomněli jsme na něj.
  • Zdokonalené zobrazení výtvarných prvků a textu: existovaly dotazy, proč jsou výtvarné prvky tak veliké a zároveň prázdné. Tento problém jsme částečně vyřešili efektivnějším využitím místa, a v další verzi vydáme jiná zdokonalení, která tento problém, doufejme konečně nadobro vyřeší.
  • Logika filtru: nyní se při výběru tanku zobrazí pouze to vybavení, které se na něj dá použít.
  • Vynulování filtrů: nebylo-li s vašimi vybranými filtry nic nalezeno, můžete filtr vynulovat kliknutím na tlačítko.

V září Wargaming přidal možnost obnovení prodaných prémiových tanků.

Pro obnovení prodaných prémiových vozidel vám stačí přejít do nabídky skladu a vybrat záložku „Tanky v garáži“. Objeví se záložka s názvem „Obnovení“. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama