Veřejný test 9.18 bude spuštěn koncem března
i Zdroj: WoT.cz
Článek Veřejný test 9.18 bude spuštěn koncem března

Veřejný test 9.18 bude spuštěn koncem března

Beroun

Beroun

23. 3. 2017 16:00
Reklama

Několik důvěryhodných zdrojů potvrdilo, že 30. března bude spuštěn veřejný test aktualizace 9.18. Bude to patch, který přinese mimo jiné hlavně tři novinky – lehké tanky do X. tieru, část nového matchmakeru a limit tří artyn v každém týmu.

Většinou bychom už v této době měli informace, co všechno nový patch obsahuje, protože super-testery dostanou nové aktualizace týden předtím, než se otevře veřejný test, aby se stihly opravit ty nejhrubší chyby. Tentokrát ale tomu tak není – všichni včetně super-testerů dostanou přístup k nové aktualizaci až příští čtvrtek. Je to možné kvůli tomu, že je to velký patch, takže očekávejte velké množství chyb, aspoň ze začátku.

Připomínám, že nový matchmaker má být ve formátu 3/5/7, tudíž tři tanky vysokého tieru, pět tanků středního tieru a sedm tanků nízkého tieru, tak aby každý stroj měl šanci bitvu výrazně ovlivnit. V případě, že bude ve frontě málo tanků a čekání bude dlouhé, taktéž bude možné vytvořit tým 15 strojů stejného tieru, anebo další kombinace pouze dvou úrovní  jako třeba 3/12, 4/11 nebo 2/13, nebo výjimečně i 3/4/8, 2/4/9 či 2/3/10.

Ve zkratce, bude málo tanků v topu a hodně tanků bude nižší úrovně, což udělá bitvy atraktivnější jak top tierům (i když pro ně bude menší počet HP v nepřátelském týmu k farmení), tak i nízkým úrovním. Nezapomínejte, že lehké tanky budou mít stejný MM jako ostatní třídy, takže zmizí rozdíl mezi nimi a ostatními stroji. Je však neznámé, jak přesně se matchmaker změní v této aktualizaci, jestli bude celý MM změněn, nebo jen jedna jeho část. Je možné, že druhá polovina změn přijde v nadcházejícím patchi, tak jako se třeba děje s Opevněním.

Beroun: Skutečně to vypadá, že to bude patch plný nových funkcí. Těšíte se na něho? Já osobně ano, chci zkusit hlavně nový MM, zato mě nové lehké tanky až tak moc nelákají. Bojím se sice trochu těch chyb, ale věřím, že po veřejném testu budou z větší části odstraněny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama