Supertest: Městská mapa Minsk
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: Městská mapa Minsk

Supertest: Městská mapa Minsk

ThelvynCZ

ThelvynCZ

5. 7. 2018 09:00
Reklama

Na Supertestu se objevila téměř finální podoba další mapy. Tentokrát se jedná o známé město Minsk. Tato mapa znázorňuje centrální část běloruské metropole na počátku sedmdesátých let. Přestože některé detaily byly upraveny kvůli hratelnosti, Plošča Pieramohi a některé další budovy jsou stále velmi realistické.

Mapa je již v konečné fázi designu a vydání se pravděpodobně dočkáme již brzy.

Supertest: Městská mapa Minsk
i Zdroj: WoT.cz

Hlavní součástí mapy:

  1. Husté stavební bloky poblíž Plošča Pieramohi vás ochrání před střelbou TD a jsou zde vhodné dobře pancéřováné tanky a pro boj na střední nebo krátkou vzdálenost. Také se můžete pokusit ostřelovat nepřítele. Tedy pokud jste dostatečně odvážní, aby jste se ukázali na rovných a širokých ulicích.
  2. Zóna tvořená parkem Gorky a nábřeží řeky Svislach je pokrytá stromy a keři a má několik kopců. Je to choulostivé místo, jelikož na vás mohou nepřátelé téměř z každého směru, ale chytré hraní vám umožní podporovat spojence na bocích.
  3. Na křižovatce ulic Praspiekt Niezaliežnasci (Independence Avenue) / Kupala Street je místo vhodné pro rychlá vozidla. Klíčové je se dostat do pozice, poté budete moci střílet nepřátele do boku.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama