Spekuluje se o misích na Type 59
i Zdroj: WoT.cz
Článek Spekuluje se o misích na Type 59

Spekuluje se o misích na Type 59

Excalibur.cz

Excalibur.cz

23. 11. 2015 10:00
Reklama

Na několika ruských, polských a anglických serverech se začalo v poslední době intenzivně spekulovat o tom, že během vánoc by na některých serverech mohl být opět k dostání legendární čínský střední tank 8. úrovně Type 59. Celou diskuzi rozvířil zejména známý ruský youtuber Jove, který na svém facebooku napsal, že podle jeho informací z Minsku, se Type 59 má stát hlavní cenou v sérii misí, konaných na přelomu roku.

Nutno podotknout, že tyto informace nepotvrdil, resp. přímo vyvrací známý anglicky psaný server Rita Status Report, se kterým spolupracuje Silentstalker a proto je zpravidla velmi dobře informován. Některé informace dokonce hovoří o tom, že v Rusku se má Type 59 během pravoslavných vánoc vrátit přímo do obchodu. Tomu by nahrával i fakt, že Type byl nedávno přepracován do HD rozlišení.

K celé věci se údajně vyjádřili i vývojáři a jejich vyjádření dává naději, že se Type skutečně objeví, nešlo totiž o plné popření, ale o prosté “nemůžeme vám nic říci“, které lidé z Wargamingu většinou používají, pokud se něco skutečně blíží, ale ještě není oficiálně dovoleno to potvrdit.

Každopádně budeme celý ruch kolem Type 59 sledovat a pokud bude něco nového, budeme vás informovat. Pokud by se tank objevil například v eshopu v Evropě, připravte se na to, že budete muset prodat auto, barák a možná rodiče, abyste si ho pořídili, bude jistě v balíčku, jehož cena nás všechny ohromí.

S Type 59 před pár dny hrál Gottwy

Zdroj:http://rykoszet.info/2015/11/22/maraton-na-type59/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama