Sandbox: Frontline 2.0, Grand Canyon a Sunny Valley
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Sandbox: Frontline 2.0, Grand Canyon a Sunny Valley

Sandbox: Frontline 2.0, Grand Canyon a Sunny Valley

ThelvynCZ

ThelvynCZ

12. 5. 2017 14:08
Reklama

Frontline 2.0 je opět připraven na Sandboxu. Jak sami všichni dobře víte, je to nový herní režim, kde proti sobě stojí dvě třicítky ocelových strojů, které se mlátí na obrovské ploše.

Nová verze testu přinese opět několik úprav a změn, pojďme se na ně spolu podívat.

  • Obrovské tier X bitvy se standardními a rozšířenými cíli na dvou nových mapách 1,2×1,2  km Grand Canyon a 1,4×1,4 km Sunny Valley.
  • Obrovských 9 km² napříč úžasnou mapou Normandie s unikátními cíli pro oba dva týmy, silné pětičlenné čety, přezbrojování v garáži a servis během bitvy.
Bitevní nastavení

Stroje: Můžete používat všechny tier X tanky krom prémiových a odměnových kousků.

Týmy: 30 hráčů na každé straně. Matchmaker skládá týmy podle kritérií nastavených ve verzi 9.18, s ohledem na počty lehkých tanků, stíhačů tanků, těžkých tanků a artilerií. Každý druh tanků má v přední linii svoji úlohu. Rozdíl v počtu hráčů v četě je nastaven na dva. Limit SPG je nastaven na maximální počet šest kusů na jeden tým.

Mapy: Matchmaker vybírá mezi dvěma mapami – Grand Canyon (Střetnutí) a Sunny Valley (Standardní bitva a Střetnutí).

Aby každý z 60 hráčů měl dostatečný prostor pro manévrování, byly zvětšeny mapy na 1,2 × 1,2 km pro Grand Canyon a 1,4 × 1,4 km pro Sunny Valley.

PoznámkaV tomto okamžiku jsou tyto dvě nové mapy pouze prototypy budoucích arén určených k vyhodnocení nových bojových scénářů. Jak se přiblížíme k dokončení herních prvků pro každého, budou mapy dokončeny. Chybět nebudou ani vysoce detailní textury objektů a prostředí, které si potom můžete užít.

Podmínky vítězství: Zajistěte základnu (nepřátelskou základnu pro standardní režim nebo neutrální základnu pro režim Střetnutí), nebo zničte všechna nepřátelská vozidla.

Obsazení základny: Stejně jako v náhodných bitvách, jakmile tank vstoupí do kruhu, obsazování započne. Celkem tři hráči se mohou podílet na obsazování současně a rychlost obsazování dosahuje svého vrcholu právě u tří hráčů. Ve standardním režimu se základní obsazování zastaví, pokud nepřátelský tank vstoupí do kruhu. Toto však nebude resetovat časovač. Časovač se resetuje, pokud je tank v kruhu, který aktivně sbírá body obsazování, poškozen, nebo mu je poškozen modul. V režimu Střetnutí se zachycení základny zastaví, když nepřátelský tank vstoupí do kruhu a obnoví se při jeho opuštění. Základna je plně obsazena, když počítadlo dosáhne hodnoty 100.

Délka bitvy: 20 minut. Pokud vyprší časová lhůta a žádný tým neobsadí nepřátelskou základnu nebo nezničí všechna vozidla, pak je zápas ukončen remízou.

Ekonomika

Ekonomický systém Frontline není ještě dokončený. Jako základ byla použita ekonomika tier X a v současné době se shromažďují statistiky pro jemné vyladění příjmů z bitvy.

Wargaming: Nemůžeme vám dostatečně poděkovat za komplexní zpětnou vazbu, kterou jste nám poslali, a povzbudit vás k tomu, abyste nám stále poskytovali myšlenky a postřehy, protože budeme pokračovat v práci na novém režimu. Vaše pomoc pomáhá ve všech směrech vytvořit konečnou podobu přední linie.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama