Rekapitulace maratónu pro T25 Pilot 1
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Rekapitulace maratónu pro T25 Pilot 1

Rekapitulace maratónu pro T25 Pilot 1

Beroun

Beroun

30. 3. 2017 17:00
Reklama

Maratón misí k získaní prémiového středního tanku T25 Pilot 1 už skončil před několika dny, a mnozí z nás už tento americký osmičkový stroj máme v garáži. Je tedy čas udělat rekapitulaci aby jsme se podívali, jak těžký tento maratón vlastně byl.

Nejdříve si vzpomeňme na minulé maratony. Vždy se musel udělat určitý počet poškození a zabít určitý počet nepřátel, a to s každým národem ve hře. Většinou byly tyto mise dostupné pouze od tieru V nebo VI, takže menší úrovně se do toho nepočítaly. Poslední maratón se ale konal předtím než byly uvedené Švédské tanky do hry, a to by znamenalo že by jsme museli získat poškození a killy s jedním národem navíc. Proto se mi zdá správné, že WG od těchto misí pro každý národ upustilo, protože byly nyní opravdu hodně časově náročné.

Nyní si představíme každou z 15-ti misí a promluvíme si o jejich obtížnosti. Pamatujte, že mise se daly splnit s tanky úrovně IV a vyšší, což už je mírnějším požadavkem než kdyby se to dalo až od pětek nebo šestek. Taky se musí brát v potaz to, že misí bylo 15, ale aby jste získali odměnový tank bylo třeba jich splnit pouze 13. Už pouze tyto skutečnosti byly dostatečně usnadňujícími faktory, a podle mě museli být mise velice těžké aby nedovolili příliš velkému počtu hráčů získat prémiovou osmičku zadarmo. Bylo tomu tak?

  1. Vyhrát 5 bitev a být mezi 10 nejlepšími ve vašem týmu podle získaných zkušeností.

Tato mise je velice lehká a dá se splnit s jakýmkoliv tankem. Dokonce i průměrný hráč dokáže většinu bitev být mezi 10 nejlepšími protože skoro v každé bitvě jsou AFK hráči anebo tací, kteří udělají sebevražedný útok a zemřou s nulou na svém kontě. Tudíž zde stačilo jen počkat na 10 vítězných bitev, nebo maximálně jen o několik navíc, pokud by se pár zápasů nezdařilo. I přes smůlu na týmy si nemyslím že by to nikomu trvalo víc jak 15 bitev.

  1. Zničit 10 vozidel.

V této misi nebylo třeba ani vyhrát ani splnit žádné další požadavky, takže bych řekl že to bylo lehčí s tiery V nebo VI. V takových zápasech se dá zabít mnohem víc nepřátel, hlavně když si vezmete T67, Cromwell, atp., takže tato mise též nebyla problém pro nikoho, podle mého názoru.

  1. Způsobit 15 000 poškození.

Tady už to konečně začíná filtrovat tanky se kterými se to dá zvládnout. Pokud budete hrát čtyřky, je potřeba hodně bitev dokonce i v případě že jste velmi schopní hráči. Takže tato mise rozhodně je lehčí s vyššími tiery.

  1. Získat 20 000 zkušeností.

V této misi už tolik nepomůže mít vysoké tiery, protože ani s desítkou není lehké získat víc jak 1000 zkušeností. V tomto případě nevím jestli se započítávaly i zkušenosti za prémiový účet, ale rozhodně osobní zálohy ani dvojnásobky nebyly zahrnuté. Pokud ano, tak hodně pomohl PÚ, pokud ne, bylo to čistě o skillu. Čím lepší hráč, tím pravidelněji bude dostávat vysoké skóre.

  1. Vyhrát 10 bitev a být mezi 10 nejlepšími ve vašem týmu podle způsobeného poškození.

V této misi to bylo podobné jako v té úplně první. Není příliš těžké se dostat do top 10, co bylo těžší bylo 10 zápasů vyhrát. V této misi už začal mít trochu vliv MM. Ale samozřejmě skill hráče dokáže i tuto misi ovlivnit, protože procento vítězství je vyšší u dovednějších hráčů.

  1. Odehrát 10 bitev ve kterých uděláte alespoň 2000 poškození.

Tento úkol je již silně podmíněný stroji ve vaší garáži. Je skoro nemožné to dát se IV. tiery, takové bitvy se povedou jednou za život. Do VII. tieru to je těžké a misi nezvládnete pokud nejste velice dobří hráči. Až od osmičky výše se to dá relativně snadno zvládnout, ale i tak záleží na konkrétním stroji a na vašich dovednostech. Je to jediná mise kterou jsem nedokázal dát, protože jsem ten den hrál tier 6 prémiáky a víc jak sedmkrát jsem „dvojku“ nastřílet nedokázal.

  1. Odehrát 20 bitev ve kterých budete v top 5 ve vašem týmu podle způsobeného poškození.

Toto už je znovu trochu těžší, ale ulehčuje to fakt že nemusíte vyhrát. Stále to ale požaduje hodně bitev, kvalitní stroj, nebo nadprůměrné dovednosti z vaší strany.

  1. Vyhrát 10 bitev a být mezi 3 nejlepšími ve vašem týmu podle získaných zkušeností.

Tento úkol je snad ještě těžší, protože skončit čtvrtý a pátý v týmu už se nepočítalo, a ještě k tomu bylo třeba i vyhrát. Většinou když je prohraná bitva, skončím v předním příčkách, ale při výhře už je to trochu těžší. Taky ty výhry nemusí přijít až po nějaké době.

  1. Odehrát bitvu ve které budete mít nejvyšší poškození z týmu.

Velké zlehčení oproti předešlé misi. Stačí jedna jediná bitva, a nemusí to být výhra, toto bylo lehké.

  1. Vyhrát 10 bitev a být mezi 3 nejlepšími ve vašem týmu podle způsobeného poškození.

Přibližně stejná obtížnost jako osmá mise, ale místo zkušeností tentokrát jde o poškození.

  1. Způsobit 50 000 poškození.

Zde už to bylo čistě o počtu bitev, skillu a stroji se kterým jste hráli. S desítkou to šlo dát velice rychle, pokud jste to dali s KV-1 a Konštruktou jako já, taky vám to muselo potrvat minimálně 50 bitev, a to se mi ten den dařilo.

  1. Vyhrát 10 bitev a být mezi 5 nejlepšími ve vašem týmu podle získaných zkušeností.

Překvapivě o stupínek níž než desátá mise, místo top 3 od vás nyní požadovali top 5, což trochu ulehčilo věci. Stále to ale bylo hodně o týmech a o štěstí.

  1. Zničit 30 nepřátelských tanků.

Velmi lehká mise která se snadno pokořila v V. nebo VI. tieru. Stačilo mít dobrý stroj, a killy přibývaly jako na běžícím páse.

  1. Odehrát 10 bitev ve kterých zničíte alespoň 2 nepřátelské tanky.

Tady to též bylo trochu o skillu, ale přesto bych řekl že to tak těžké nebylo. Zničit 2 nepřátelské tanky není neobvyklé, a nebylo tu třeba vyhrát. Řekl bych že to pro většinu lidí, nehledě na stroj, nebylo těžké. Možná tu znovu pomohlo hrát s nižšími tiery.

  1. Odehrát 3 bitvy a být nejlepším hráčem ve vašem týmu podle získaných zkušeností.

Poslední mise též nebyla příliš těžká. Stačily 3 bitvy a nemusely to být výhry, bylo to sice o štěstí ale být v nejvyšší příčce podle zkušeností se čas od času podaří.

Jak už vidíte, je málo misí které by byly opravdu těžké. Některé byly složité z pohledu výher (neboli MM a týmu), jiné zas kvůli stroji nebo skillu hráče. Celkově vzato ale můj názor je, že složitost byla mnohem menší než se očekávalo. Aspoň tak to bylo u mě. Jakožto hráč který nemá v garáži jedinou osmičku, nečekal jsem že ty mise dám, přesto se mi to podařilo i s rezervou.

Nevím jestli byl ze strany WG dobrý nápad takto dávat tier 8 prémiový stroj zadarmo hráčům kteří nemají zkušenosti s hraním vysokých úrovní. Na druhou stranu, jelikož od prvního dne byly k dispozici balíčky s tímto tankem (neboli všechny potřebné žetony), kdyby mise byly opravdu těžké mohlo by se argumentovat že to udělali Pay to Win. Takto však opravdu umožnili nám neplatičům dostat do ruky hezky vydělávající střední tank.

Rekapitulace maratónu pro T25 Pilot 1
i Zdroj: WoT.cz

Beroun: Podařilo se vám získat do garáže T25 Pilot 1? Zaplatili jste si několik žetonů, nebo jste to dali čistě díky těmto úkolům?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama