Půjčování premiáků v Rusku: Katastrofa
i Zdroj: WoT.cz
Článek Půjčování premiáků v Rusku: Katastrofa

Půjčování premiáků v Rusku: Katastrofa

Excalibur.cz

Excalibur.cz

7. 6. 2015 17:29
Reklama

Půjčování premium tanků v Rusku, které bylo spuštěno s aktualizací 9.8 a v současné době probíhá ve formě možnosti půjčit si německá těžký tank 8. úrovně Löwe, se minimálně podle autorů tohoto videa na ruském serveru změnilo ve skutečnou herní katastrofu. Neexistují totiž žádná omezení, kdo si může premium tank vysokého tieru půjčovat.

Možnosti půjčení tanku Löwe, o kterém se mezi alespoň základně informovanými hráči ví, že na osmičce opravdu nepatří k nejlepším, dopadla v Rusku tak, že si jej půjčují hlavně hráči, kteří ještě žádnou osmičku nemají, nebo mají naprosto zoufalé statistiky (nebo obojí). Výsledkem je záplava tanků Löwe na ruském serveru, srovnatelná snad jen se záplavou Type 59 v dobách, kdy se ještě prodával a šílenosti, které noví “majitelé” německé heavyny předvádějí. Ano, na funkci půjčování premiáků se v Evropě jistě všichni těšíme.

Text pod videem s tancující IS-6 je něco ve smyslu “neprorazili jsme”, “ricochet”, “to bolelo”, prostě výsměch, že hráči, co si půjčují Löwe, nedokážou IS-6 penetrovat.

Zdroj:http://ritastatusreport.blogspot.cz/2015/06/what-is-lowe.html

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama