Nerf penetrací zrušen; Mäuschen zrušen
i Zdroj: WoT.cz
Článek Nerf penetrací zrušen; Mäuschen zrušen

Nerf penetrací zrušen; Mäuschen zrušen

Excalibur.cz

Excalibur.cz

29. 6. 2015 00:20
Reklama

Šokující informace přišla v neděli v noci ze zdrojů blízkých ruskému vývojovému týmu. Jeden z vývojářů se na oficiálním ruském fóru prořekl, že výsledky testu nerfu penetrací jsou tak neuspokojivé, že celý nerf byl zrušen jako celek. A když píšeme zrušen, myslíme tím zcela, nikoli odložen. Žádný plošný nerf penetrací nebude. Zoufalých výkonů dosahoval na testu také nový německý těžký tank Mäuschen a proto i nahrazení VK4502B bylo na pokyn Antona ‘Evilly’ Pankova (“Spocka”) zcela zrušeno.

Thread, ve kterém se jeden z vývojářů prořekl již byl smazán, nicméně Google Cache jej stále uchovává zde, screen je níže.

Nerf penetrací zrušen; Mäuschen zrušen
i Zdroj: WoT.cz

Autenticitě zprávy nahrává fakt, že se k ní negativně nevyjádřil Storm, který jinak podobné informace, které někdo vynese a které nemají reálný základ, zpravidla okamžitě dementuje, vypadá to tedy, že jde o zprávu zcela pravdivou. Nahrává tomu i fakt, že vývojář konkrétně zmínil Evillyho, to by si těžko dovolil, pokud by na tom nebylo něco pravdy.

Pokud máme shrnout příspěvek, v případě penetrací se v současné době po neúspěchu testu hromadného nerfu neplánují žádné změny (minimálně v létě a na podzim). Zároveň Mäuschen už by neměl být přítomen ani ve druhé iteraci testu 9.9. Důvodem je jeho zcela nedostatečný výkon ve hře. (Zde připomínám, že na zjevnou nedostatečnost charakteristik tohoto tanku už jsem upozorňoval před časem. Tank má sice nadprůměrný pancíř, ale pouze na papíře; proti svému předchůdci je značně velký a zároveň velmi pomalý a neobratný. A tak přestože má slušný výběr kanónů, slušných výsledků v této konfiguraci jednoduše dosahovat nemůže, tím spíš, pokud se nebudou nerfovat penetrace. – pozn. carramba66)

Dá se očekávat, že k celé věci se bude muset přímo vyjádřit i Storm a to zřejmě hned v pondělí. I pokud by se nevyjádřil, druhá iterace testu 9.9 zodpoví otázku, je-li tato informace skutečně autentická. Pokud Mäuschen ve hře nebude, bude vše potvrzeno. Jaký bude osud VK4502B i premium tanku 7. úrovně, který se již objevil na serverech a který měl právě po prohození VK a tanku Mäuschen nahradit původní stroj, to se nyní neví. Vyčkejme na pondělí.

Zdroj:http://ritastatusreport.blogspot.cz/2015/06/no-penetration-nerf-happening-mauschen.html

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama