MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan
i Zdroj: WoT.cz
Článek MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan

MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan

Komerční sdělení
28. 2. 2024 09:00

Sháníte pořádně výkonný herní notebook? V tom případě zbystřete, MSI má ve své nabídce ty nejvýkonnější herní stroje, ať už jste hráč nebo i tvůrce obsahu.

Reklama

Společnost MSI je jednou z nejinovativnějších firem na poli herních notebooků. Jelikož trh s herními notebooky se neustále vyvíjí, je potřeba nabídnout vždy to nejlepší. To moc dobře ví i MSI a představila 4 své nejvýkonnější herní mašiny.

Všechny čtyři modely mají nejnovější procesory od Intelu 14. generace, tedy procesory Raptor Lake Refresh. Ty mají velmi vysokou pracovní frekvenci až 5,8 GHz a využívají moderní architekturu výkonných a úsporných jader. Díky modernímu čipsetu od Intelu je zde i velmi moderní konektivita ve formě Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, Thunderbolt 4 a dokonce i extrémně rychlý 2,5 Gbps ethernet.

Nesmí chybět ani nejmodernější grafické karty od Nvidie GeForce RTX 40 série. Ty využívají moderní a ultraefektivní architekturu NVIDIA Ada Lovelace. Díky tomu tyto stroje zvládnou jakoukoli hru na nejvyšší detaily, a to i se zapnutým ray tracingem. Nesmí chybět ani technologie DLSS 3, díky které poběží plynule i ty nejnáročnější hry ve vysokých rozlišeních.

MSI Titan 18 HX A14

Hledáte-li ultimátní herní notebook bez jakýchkoliv kompromisů, jste na správné adrese. MSI Titan na první pohled zaujme ryze herní designem, především do očí bijícím detailem je výduch chlazení Vapor Chamber na hřbetní straně notebooku. Kromě otvorů pro odvod horkého vzduchu jsou v tomto místě zakomponovány také některé konektory. 

MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan
i Zdroj: WoT.cz

Co vás zcela jistě pohltí, je displej notebooku. O zobrazování se zde stará špičkový 18palcový UHD+ Mini LED panel s rozlišením 3840x2400 a s obnovovací frekvencí 120 Hz. Displej je také VESA DisplayHDR™ 1000 certifikován a jako barevný prostor používá DCI-P3 se 100% pokrytím, který se používá v kinematografii a profesionálním videoprůmyslu.

Dostatečný výkon zajišťuje nejnovější Raptor Lake Refresh od Intelu, konkrétně tedy Core i9 14900HX, v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4090, jež je vybavena MSI OverBoost Technology a MUX Switchem a 128GB operační paměti RAM. Notebook si tak s klidem může troufnout na nejnovější AAA tituly. Tento herní stroj disponuje také 4 sloty RAM, 3 sloty M.2, z toho jeden je Gen 5.

Hráči jistě také ocení kvalitní mechanickou klávesnici SteelSeries. RGB je něco, co spoustu milovníků videoher spojuje, a tak vás zde jistě potěší kromě barevně podsvícené klávesnice také zapuštěný RGB touchpad.
Třešničkou na dortu je 99,9Wh baterie, která poskytne velmi slušnou výdrž, ať už se na notebooku rozhodnete dělat cokoliv. 

MSI Raider GE78 HX

Pokud chcete herní notebook a nemusí to být špička na trhu, s MSI Raider chybu neuděláte a stále si dopřejete velmi kvalitní zážitek ze hry. Při prvním pohledu vaše oko jistě nemine dominantní RGB osvětlení Mystic Light na přední hraně notebooku, díky kterému bude mít vaše herní doupě tu správnou atmosféru.

Displej je zde 17palcový QHD+ s rozlišením 2560x1600 a obnovovací frekvencí 240 Hz. Jedná se o kvalitní IPS panel, který taktéž využívá 100% DCI-P3. 

O výkon se postará stejný procesor jako u předchozího stroje, tedy Intel Core i9 14900HX spolu s 32GB RAM. Grafická karta je zde v podání NVIDIA GeForce RTX 4080.

MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan
i Zdroj: WoT.cz

Přítomny jsou dva M.2 sloty, z toho jeden je Gen 5. Stabilní spojení s online světem zajistí 2,5 Gbps ethernet, WiFi 7 a pro připojení například sluchátek poslouží Bluetooth 5,4. Napájení je zde řešeno pomocí Thunderbolt 4 USB-C konektoru. Pro dlouhou výdrž na jedno nabití poslouží 99,9Wh akumulátor.
Co však opět náročný hráč ocení, je kvalitní klávesnice SteelSeeries s RGB podsvícením pod každou klávesou zvlášť.

MSI Vector 17 HX

Pokud neholdujete agresivnímu hernímu designu, dejte šanci tenkému, ale stále velmi výkonnému hernímu notebooku MSI Vector s mírnější vizáží. 

O zobrazování obsahu se stará totožný displej jako u modelu MSI Raider, stejně tak ani procesor a operační paměť se neliší. Co je u tohoto modelu však jiné, je grafická karta. V útrobách notebooku nalezneme grafiku NVIDIA GeForce RTX 4070, opět vybavenou MSI OverBoost Technology a MUX switchem, který umožňuje přepínat mezi dedikovanou a integrovanou grafickou kartou.

MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan
i Zdroj: WoT.cz

Stejně jako u obou předchozích strojů zde nalezneme bytelnou klávesnici SteelSeries s RGB podsvícením pro každou klávesu zvlášť, což umožňuje upravovat podsvícení podle gusta každého hráče. Jako akumulátor zde poslouží o něco menší, avšak stále velmi obstojná baterie s kapacitou 90 Wh.

MSI Stealth 16 AI Studio

Poslední kousek z dílen MSI o kterém si dnes něco povíme, je tenký stylový notebook s názvem MSI Stealth. Určen je na práci ale také na hraní. Designem cílí na tenkost, lehkost a eleganci, ale zároveň podává skvělý herní výkon.

Hlavním mozkem celého notebooku je Intel Core i7 155H a když zmiňuji mozek, narážím tím na technologii Neural Processing Unit, kterou tento procesor disponuje. Jedná se o jednotku pro akceleraci umělé inteligence. Procesor má 16 jader a jeho nejvyšší takt dosahuje 4,8 GHz. Vedle něj zajišťuje 32 GB operační paměti plynulost programů.

MSI spustilo prodej nabroušených notebooků, jmenují se Vector, Raider, Stealth a Titan
i Zdroj: WoT.cz

Pohodlný a profesionální zážitek z používání vám zprostředkuje 16palcový displej s rozlišením 2560x1600, tedy QHD+. Jedná se opět o IPS panel se 100% DCI-P3 a obnovovací frekvencí 240 Hz, která zaručí plynulost při prohlížení internetu, práci ale především hraní. Grafická karta je zde NVIDIA Geforce RTX 4070 a také integrovaná Intel ARC. Psaní vám půjde jedna báseň, díky RGB klávesnici SteelSeries, která ale nezklame ani při hraní. Každého jistě potěší kvalitní ozvučení pomocí šesti reproduktorů. O dostatek energie se i při náročném dni v kanceláři nebo třeba při kratším hraní postará baterie o skvělé kapacitě 99,9 Wh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama