Mise na T-22sr se možná zjednoduší
i Zdroj: WoT.cz
Článek Mise na T-22sr se možná zjednoduší

Mise na T-22sr se možná zjednoduší

Excalibur.cz

Excalibur.cz

8. 12. 2015 18:00
Reklama

Už několikrát jsme tu psali o tom, že několik desítek hráčů bylo přistiženo, když se s kolegy z klanu snažili ve svůj prospěch ovlivnit bitvy v módu Nadvláda a splnit tak mise, nutné k získání odměnového sovětského středního tanku 10. úrovně T-22sr. V Evropě už se to omezeně řešilo, teď se velká vlna banů přesunula i do Ruska.

Zabanováno bylo několik stovek lidí včetně hráčů největších ruských klanů. Wargaming na ruském oficiálním fóru dokonce vydal jejich jmenný seznam (což by v Evropě asi neprošlo).

Zároveň s tím vývojáři prohlásili, že zvažují možnost, že by všem, kdo mise neoprávněně udělali, všechny dosažené úspěchy smazali. A jako třešnička na dortu se údajně zvažuje, že by se mise na T-22sr kompletně zrušily a vypsaly znovu, ovšem v daleko jednodušší variantě. Jak tvrdí hráči, kteří mise dělají, pro průměrného tankistu jsou prakticky nesplnitelné.

Pokud by se tak, stalo uvažují dále vývojáři nad tím, že by změnili odměnový tank. T-22sr je totiž poměrně kvalitní stroj a za lehčí mise by byl příliš vysokou odměnou.

Zdroj:http://ritastatusreport.blogspot.cz/2015/12/massive-ban-wave.html

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama