LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás
i Zdroj: WoT.cz
Článek LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás

LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás

Komerční sdělení
28. 11. 2021 07:50

Herní počítače LYNX se hlásí o slovo. Vyslyšte volání gamingu a vykročte v jejich společnosti na dobrodružství v nepřeberném množství herních světů.

Reklama

Venku se začíná brzo stmívat a počasí přímo vybízí k tomu, abyste doma usedli ke klávesnici a myši a vydali se na putování virtuálními světy.

Dostupný herní počítač se skvělými parametry

Nižší dostupnost hardwarových komponent přetrvává, ale právě díky kompletním počítačovým sestavám LYNX si můžete dopřát stroj na míru sestrojený pro hráče z kvalitních komponent za příjemnou cenu. Seznamte se s modelem LYNX Grunex ProGamer 2022 – stolním počítačem, který spojuje zkušenosti a know-how značky LYNX s maximálním zaměřením na požadavky hráčů sdružujících se nejen kolem prestižní české herní komunity portálu Grunex.

LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás
i Zdroj: WoT.cz

Výkonný mix procesoru a herní grafické karty

Precizně sestavený stroj nabídne bohatou a vyváženou porci výkonu pro ty nejlepší vizuální zážitky, ať už zrovna dáváte na frak soupeřům v heroických přestřelkách, nebo si užíváte propracované prostředí dramatických příběhových her. Zaslouží se o to zejména procesor Intel Core i5 10400F, který tvoří nerozlučnou dvojku s výkonnou grafickou kartou Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 v provedení Eagle. Tohle duo si nekompromisně poradí s nejnovějšími tituly při vysokých snímkových frekvencích ve FullHD, ale výborně si s ním užijete i hraní v ještě vyšším rozlišení 1440p.

Rychlá paměť a prostorné SSD úložiště

Výkonnému procesoru a grafické kartě sekunduje rychlá operační paměť Kingston Fury Beast RGB s kapacitou 16 GB, která spolehlivě tiká na frekvenci 3 200 MHz. Dvoumodulové provedení si už podle názvu vysloužilo i RGB podsvícení a za prosklenou bočnicí tak udělají parádu i svým designem.

Chybět nemůže ani kvalitní úložiště. Jeho roli převzalo SSD v M.2 provedení Intel 1 TB 670p NVMe, které umí číst bleskovou rychlostí až 3.500 MB/s a zapisovat až 2.500 MB/s. Už žádné zdlouhavé načítání – disk se postará o téměř okamžitou dostupnost dat hned tehdy, když je potřebujete.

LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás
i Zdroj: WoT.cz

Konektivita, styl a RGB

Precizní mix komponent uzavírá kvalitní základní deska Gigabyte B560M DS3H s komplexní výbavou, celkově čtyřmi sloty na operační paměť a bohatou konektivitou. Vše je pečlivě usazeno do výborné univerzální skříně Cooler Master MasterBox s bočnicí z tvrzeného skla, sérií podsvícených ventilátorů a prachovými filtry. Díky synchronizaci RGB efektů se ze sestavy stane parádní designový doplněk v jakékoliv místnosti. Vše napájí zdroj Gigabyte P550B s certifikací 80+ bronze.

Plynulé hraní bez omezení

A jak si počítač vede ve hrách? Star Wars: Jedi Order si při epickém nastavení detailu užijete ve FullHD rozlišení kolem v průměru klidně nad 100 snímků za vteřinu. Cyberpunk 2077 si i při využití RTX efektů můžete po proběhlé optimalizaci hry zahrát nerušeně při 60 snímcích a nádherným otevřeným světem Red Dead Redemption 2 se můžete kochat taktéž se snímkovou frekvencí nad 70. Podobně se pohybuje s mixem velmi vysokých detailů i titul Assassin’s Creed: Valhalla.

LYNX Grunex ProGamer 2022 – herní PC s mixem strhujícího výkonu a dostupnosti čeká na vás
i Zdroj: WoT.cz

LYNX Grunex ProGamer 2022 je jednoznačnou univerzální volbou pro hráče napříč žánry. Ať si chcete zahrát s přáteli online esportové tituly, singleplayerové příběhovky v dechberoucím prostředí nebo horké áčkové novinky, tahle herní sestava je tu přímo pro vás. Zároveň její porci výkonu ale spolehlivě využijete i pro produktivitu a práci. Nehledejte dál. Vyvážený mix strhujícího výkonu, bohaté výbavy a stylového provedení je tady. LYNX Grunex ProGamer 2022 můžete zakoupit na CZC.cz za příznivou cenu 31.990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama