Lehké tanky 9. a 10. tieru se skutečně testují
i Zdroj: WoT.cz
Článek Lehké tanky 9. a 10. tieru se skutečně testují

Lehké tanky 9. a 10. tieru se skutečně testují

Excalibur.cz

Excalibur.cz

14. 1. 2016 18:00
Reklama

Před pár dny jsme tu psali, že na čínském serveru se připravuje do hry nový lehký tank 10. tieru, první desítkový scout v historii World of Tanks. Teď se k nám dostala další nepotvrzená informace, že Wargaming ve skutečnosti připravuje lehké tanky 9. i 10. tieru a jedním z jejich cílů by mělo být srovnat balanc, který byl v poslední době vychýlen ve prospěch artilerií a TD.

Podle našich informací by lehký tank 9. a 10. tieru měl být v každém národě, myšleno zřejmě v každém z těch velkých, tedy Rusové, Němci a Američané, později možná i ostatní. Kromě toho by se v obchodu měl v dohledné době objevit i AMX M4 Mle 49, jako předzvěst druhé linie francouzských těžkých tanků.

Modely nových tanků se zatím připravují pouze v Číně, jak už jsme vás informovali, přičemž supertesteři dodávají, že důvod, pro který se dělají scouty vysokých tierů, jsou zejména koridorové mapy, které neumožňovaly průjezd k artynám a shlukovaly tanky na jedno místo. Proto se hrálo více defenzivně, resp. se více kempilo. WG testuje i otevřenější mapy, ale zřejmě opravdu půjde spíše cestou nových velmi výkonných lehkých tanků.

Zdroj:http://rykoszet.info/2016/01/10/nowa-galaz-francuskich-ht-czolgi-lekkie-ix-i-x-poziomu/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama