Kdy (o vánocích) kupovat a prodávat vozidla?
i Zdroj: WoT.cz
Článek Kdy (o vánocích) kupovat a prodávat vozidla?

Kdy (o vánocích) kupovat a prodávat vozidla?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Blíží se magické datum 25.12., kdy vypuknou povánoční slevy WG “na všechno”. Proto si připomeňme, jak během svátků a slev pracovat s kredity a zejména jak kupovat a prodávat, abyste na tom zbytečně netratili.

V souvislosti s výše uvedeným, bych se s Vámi rád podělil o zkušenosti s prodáváním a nakupováním vozidel v období slev.  Je (bezpodmínečně) nutné třeba prodat staré vozidlo ještě před vypuknutím slevy (den předem) a nové koupit samozřejmě ve slevě. Když se vám podaří “vyexpit” další vozidlo ještě během trvání slevy, tak to staré (pokud máte dostatek kreditů) neprodávejte, dokud slevy neskončí. Tímto postupem se dají výrazně ušetřit kredity. Řádově statisíce až milióny.  Příklad nedávné akce “Na vrcholku stromu” pro E-100.

Tiger II – prodáváme až po akci
Normální cena: 2 450 000 kreditů
30% sleva 1.10.: 1 715 000

Prodejní cena v akci: 857 500
Prodejní cena po akci 17.10.2014: 1 225 000
Čili kdybyste Tiger II prodali během akce, proděláte 400k kreditů, což je cena více než dvouset hasičáků ve slevě. A to už je znát, co říkáte?

Ještě bych rád podotknul, že je také dobré využívat slev na spotřební materiál (lékárničky, hasičáky, opravy) a na doplňky. Je dobré už v předstihu nakoupit třeba podvozek na tank, který si předpohládáte v horizontu řádově měsíců pořídit.
Takový podvozek třeba na E-75 stojí 600 000 kreditů. To samé – ventilace, vertikál, nabiják (ty můžete použít z předchozího vozidla), opět se dají ušetřit statisíce kreditů včasným nákupem.

K hledání potřebných doplňků můžete použít třeba Wiki. Radím postupovat obezřetně. Některé podvozky se dají snadno zaměnit za jiný typ. Jo a ještě taková jedna perlička. Pokud použijete Ruskou Wiki, tak najdete docela dobrý přehled doporučeného vybavení, munice, Skillů a Perků na posádku. Mnohdy dokonce v několika variantách. Tutéž možnost nabízí i server vbaddict.net, který vám u ukáže, jaké skilly na posádce a vybavení na tanku používají proti standardním hráčům tzv. fialky. Zde například pro tank T-34.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama