Jednoduchá možnost jak získat posádku s BIA
i Zdroj: WoT.cz
Článek Jednoduchá možnost jak získat posádku s BIA

Jednoduchá možnost jak získat posádku s BIA

Excalibur.cz

Excalibur.cz

3. 12. 2015 21:20
Reklama

Na fóru na severoamerickém serveru se objevila zajímavá informace. V ní jeden z hráčů zjistil a vypočítal, že pokud máte v garáži některý ze strojů z “berlínské” série, tedy T-34/85 “Rudy”, IS-2, ISU-122S nebo Cromwell “Berlin”, tak můžete snadno přijít prakticky zdarma k nové posádce s BIA. Jak?

Je to vcelku prosté. Stačí mít v garáži jeden z těchto čtyř tanků, vyndat z něj původní posádku (nesmí v něm tedy sedět posádka, s kterou jste ho koupili a pro jistotu ani žádná jiná) a pak znovu koupit stejný balíček. Samozřejmě nedostanete druhý stejný tank, ale místo něj jako refundaci goldy, ale navíc stání v garáži a pokud jste na tom původním neměli posádku, tak na něj dostanete úplně novou s BIA. Výsledkem je, že seženete gold a místo v garáži za tytéž peníze, jako byste ho kupovali v eshopu, ovšem navíc máte posádku. Jednu z těch dvou na tento tank tedy musíte přecvičit, ale stále vám zbývá zdarma to BIA u všech.

Jestli jeden z tanků verze “Berlin” máte a plánovali jste nákup goldu, máte teď příležitost si sehnat posádky s BIA. Jak vidno dole, je to spočítáno (pro NA server) a mělo by to vycházet, navíc support potrdil, že to takto funguje. O své zkušenosti s tímto postupem se s ostatními podělte pod článkem.

Jednoduchá možnost jak získat posádku s BIA
i Zdroj: WoT.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama