Jaké tanky čekat v roce 2015?
i Zdroj: WoT.cz
Článek Jaké tanky čekat v roce 2015?

Jaké tanky čekat v roce 2015?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Ví se, že v roce 2015 budou tři nové stromy a víme také, v jakém zhruba půjdou pořadí. První bude, podle Stormových nepřímých náznaků, francouzská linie středních tanků, zakončená tankem AMX-30, ta bude zřejmě již na jaře 2015. V létě by pak měla následovat další linie, o té však nic nevíme a nakonec ve druhé polovině roku třetí linie, kterou již bude námi dlouho očekávaný evropský strom, resp. jeho první část. V lednu se dozvíme více, nicméně můžeme předpokládat, že to bude československá větev (více informací přineseme brzy).

Vypadá to tedy takto:

– jaro 2015: Francouzi
– pozdní léto 2015: ???
– druhý polovina roku 2015: Evropský strom

Takže otázkou je, co za větev nám přistane v compech v létě? Je mnoho možností, ale když se jimi probereme, zjistíme, že favoritů není až tolik. Zkusme použít vyřazovací metodu.:

– nejsou to Francouzi; dvě francouzské linie v průběhu krátké doby je zřejmě nesmysl a navíc druhá linie francouzských těžkých tanků byla zrušena a na další linii stíhačů se zřejmě nepracuje
– nejsou to Japonci (podle Silentstalkerových zdrojů)
– nejsou to Číňané (podle Silentstalkerových zdrojů)
– nejsou to Britové (nepočítáme-li prohození FV4202 a Chieftaina, moc už toho k implementaci není, navíc Britům se věnuje aktualizace 9.5)

Zbývají tedy Němci, Američané a Sověti

Němci – po zrušení linie Sturmtigerů už prakticky není co by se mohlo implementovat, pokud si odmyslíme waffenträgery, o kterých Storm prohlásil, že už nechce další. Zároveň už Němci nemají nic na vysoké tiery, kromě několika opravdu velmi obskurních strojů. (Zde drobná poznámka, autor článku podle mě zapomněl ještě na východoněmeckou armádu, která ovšem jela výhradně sovětskou techniku, proto by šlo o další zkopírovanou linii – pozn. carramba66)

Sověti – Silentstalker prošel všechny možné zdroje a knížky a jediné co našel (pokud si opět odmyslíme něco velmi obskurního, co se od WG nedá po předchozích zkušenostech příliš čekat) je linie s těžkým stíhačem tanků SU-152 Taran (jde o SU-152 s otočnou věží, prototyp stojí v Kubince), tedy něco jako další waffenträgery, což zřejmě nepřipadá v úvahu. Další, velmi zajímavou, možností, jsou sovětské těžké tanky se dvěma kanóny, zakončení ST-II (verze ST-I se dvěma kanóny M-62 vedle sebe, to opravdu existovalo). Nicméně proti tomu hovoří nepřipravenost mechaniky, která se dvěma kanóny neumí pracovat a bůh ví, jestli to kdy bude umět. Čili dvojkanóny jsou možnost, ale nepravděpodobná.

Američané – zde jsou dvě možnosti, buďto další střední tanky, nebo další těžké tanky. Střední tanky by byly plné klonů z jiných linií, pouze zřejmě bez nabijáků. Druhá těžká linie je pravděpodobnější, Chieftain, jakýsi WG historik, nedávno prohlásil, že pro WG na amerických heavynách pracoval, aby byly historicky přesnější. To je možná vodítko.

Čili si to shrňme:

– americké těžké tanky
– americké střední taky
– sovětské “něco”

Uvidíme. V dohledné době k tomu určitě něco unikne ?

Zdroj:http://ftr.wot-news.com/2014/12/14/about-the-2015-branch-mystery/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama