Jak může také vypadat supertester?
i Zdroj: WoT.cz
Článek Jak může také vypadat supertester?

Jak může také vypadat supertester?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

31. 10. 2015 23:05
Reklama

Měli jste až donedávna pocit, že supertester je někdo s alespoň průměrným skillem, ale rozhodně někdo, kdo dokáženové funkcionality detailně a do hloubky otestovat a pak o testu vydat svému teamleaderovi velmi detailní zprávu, díky čemuž se na otevřený test, neřku-li přímo do hry dostane minimum chyb? Možná jsme vás ve vašem přesvědčení nalomili článkem, ve kterém jsme pro vás přeložili otevřený dopis, který jeden ze zkušenějších supertesterů poslal SerBovi. No a dnes pro vás máme další důkaz, že se supertestem to asi nebude úplně v pořádku.

Připomínáme to důležité z otevřeného dopisu:

Do supertestu se může dostat každý bez ohledu na věk, nejméně však musí mít 5000 bitev. Přitom úkoly, které v rámci supertestu dostáváme, jsou velice rozdílné. Většinou je to však velmi nudná a velmi únavná práce, jako je testování nových tanků, map či herních režimů. V mém týmu je čtyřicet lidí, ale jen čtyři z nich mají nějaké zkušenosti. Ostatní? Skutečný plevel. Mírně řečeno velmi slabí hráči s WR 32% – 45%. A není úplně pochopitelné, jak se takoví lidé mohli stát supertestery.

Jak jsem se zmínil výše, prvním problémem je věk. Se mnou hraje kluk, je mu 12 let. Má 8000 bitev, WN8 350 a WR 44%. A já se ptám, co se takový člověk ve hře mohl naučit, aby po testování sepisoval zprávu? Jak to pak může vypadat, když to testuje takový člověk je zjevné, na otevřený test musí projít spousta chyb – a také se tak děje. Kolik jich bylo jen v poslední aktualizaci?”

No a teď, věřte tomu nebo ne, na tomhle obrázku je supertester. A dokonce streamující supertester. Vidíte tank, se kterým jede? Jde o odměnový tank T-44/122, premium tank, který dostávali za odměnu pouze supertesteři, klasickou T-44, pouze s kanónem ráže 122mm. Samozřejmě je možné, že má účet jenom půjčený, že taťka supertester odběhl od počítače a mladej k němu přiběhl a začal hrát, ale vzhledem k tomu, co psal v otevřeném dopise hráč výše, jde asi opravdu o děcko, co testuje hru, kterou my všichni hrajeme.

Jak už jsem říkal ve streamu se Škodou T 40, už celkem chápu, jak je možné, že hra vypadá tak, jak vypadá.

Jak může také vypadat supertester?
i Zdroj: WoT.cz

Zdroj:http://rykoszet.info/2015/10/31/jak-wygladaja-supertesterzy/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama