Insider: Chieftain zřejmě FV215b nenahradí
i Zdroj: WoT.cz
Článek Insider: Chieftain zřejmě FV215b nenahradí

Insider: Chieftain zřejmě FV215b nenahradí

Excalibur.cz

Excalibur.cz

26. 9. 2015 12:00
Reklama

Situace s náhradou britského těžkého tanku FV215b se začíná poněkud zamotávat. Všichni, kdo parádně vymodelovaný tank, zřejmě jeden z nejhezčích ve World of Tanks očekávali ve své garáži v aktualizaci 10.0 zpozorněli, když bylo oznámeno, že v příštím update dojde pouze k náhradě FV4202. Podle zdrojů od ruských leakerů teď WG dokonce zvažuje, že již náhrada FV215b za MBT Chieftain padne úplně. Zvažuje se několik řešení, co Chieftainem i FV215b dál.

Chieftain Mk.6 ve World of Tanks

Insider: Chieftain zřejmě FV215b nenahradí
i Zdroj: WoT.cz

Podle zdrojů od ruských leakerů je situace následující: Je nadále možné, že FV215b bude za Cheiftain skutečně vyměněno, je však také možný naprostý opak. Listy totiž našel někde nějaké plány tanku “Super Conqueror”, což je ve zkratce silnější Conqueror, vlastně FV215b s věží uprostřed s představným pancířem.

A proto Chieftain může být také alternativním tierem 10, stejně jako je např. několik alternativ sovětských středních tanků na desítce. V tom případě by asi bylo nutné udělat nějakou malou linii, která by se oddělovala z britských těžkých tanků třeba na osmičce a končila by právě Chieftainem, tu by pak mohly na nižších tierech naplnit jeho prototypy. Problém je, že plány pro rok 2016 už jsou hotové, takže tato mini linie by musela přijít až v roce 2017. Problémem je také to, že tuto novou linii by zřejmě nehrálo moc lidí.

Každopádně to, jak se nakonec rozhodne o náhradě FV215b bude známo v horizontu několika málo dnů, jeho prostá náhrada za Chieftain stylem kus za kus je stále na stole.

Fotografie tanku Super Conqueror

Insider: Chieftain zřejmě FV215b nenahradí
i Zdroj: WoT.cz

Zdroje:
http://ritastatusreport.blogspot.cz/2015/09/2592015-q.html
http://thearmoredpatrol.com/2015/09/26/world-of-tanks-fv215b-replacement-chieftain-mk-6-cancellation/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama