dejte-pozor-na-skladacku-t-34-z-reklamy
Článek Dejte pozor na skládačku T-34 z reklamy

Dejte pozor na skládačku T-34 z reklamy

Excalibur.cz

Excalibur.cz

1. 9. 2015 13:00
Reklama

Nestává se často, aby na model tanku byly v televizi reklamy. Zřejmě už jste ale zaznamenali tu, která nyní běží na skládačku T-34/85. Princip je jednoduchý, kupujete časopisy, ve kterých postupně vycházejí jednotlivé díly a tank si tak pomalu stavíte. Z reklamy se ale nedozvíte jednu poměrně dost podstatnou věc, pokud si koupíte všechny časopisy a složíte tak celý tank, bude vás to stát neuvěřitelných 26 000,- korun.

Na celou věc upozornil web Hobby.cz:

Dejte pozor na skládačku T-34 z reklamy
i Zdroj: WoT.cz
Televizní reklama annoncuje první číslo balíčku, ve kterém zájemce postupně dostane jednotlivé díly modelu v měřítku 1:16 za 49 korun. Pokud na to někdo skočí a objedná si, možná si neuvědomí, že další číslo je už za 149 a další čísla už za 219 korun. Čísel časopisu s vloženými díly je celkem 120.

Mezi modeláři to ovšem vře. Podobné modely lze totiž běžně koupit za ceny do pěti tisíc korun. Navíc na stránkách o tomto konkrétním modelu se lze dočíst, že kvalita tanku odpovídá muzejnímu exponátu, o čemž zkušení modeláři upřímně pochybují.”

Například na facebookové stránce Modelarina.cz se už objevili fanoušci tanků, které tato informace velmi překvapila, protože podlehli masivní reklamě a mysleli zaplatí jen 120 × 49 korun, takže by tank stál podobně jako běžně prodávané RC modely. V jejich komentářích se objevují slova jako reklamní triky, šmejdi a podobně.”

Celý článek zde:http://hobby.idnes.cz/tank-t34-z-televizni-reklamy-dpf-/hobby-dilna.aspx?c=A150831_130723_hobby-dilna_bma

Polská verze televizní reklamy

Za upozornění děkuji hráči toniczekcz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama