Co přinese duben do World of Tanks?
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Co přinese duben do World of Tanks?

Co přinese duben do World of Tanks?

Beroun

Beroun

31. 3. 2017 10:00
Reklama

Objevilo se několik informací o všem zajímavém, na co se v dubnu můžeme těšit. Některé informace jsou z WoT Asia, jiné zas z oficiálních stránek World of Tanks, a dokonce vyšel i screen z pro nás nedostupné části fóra.

1. duben (apríl): Pouze tento den bude na prodej tank M6A2E1 „Mutant”. Dá se očekávat, že bude v předraženém balíčku, ale to se dá pochopit, jelikož tento tank nebyl nikdy prodáván od betaverze hry. Více informací zde.
Od 1. dubna do 1. května: Na vrcholku stromu bude větev německých středních tanků zakončující hbitým Leopardem 1.
Víkend 1.-3. dubna: Představení národa – Francie. 3x více zkušeností za první vítězství dne a slevy na francouzská vozidla II. až VII. úrovně.
Od 8. do 16. dubna: Šesté výročí World of Tanks v Evropě. Pětinásobky za první vítězství dne (Beroun: dá se očekávat, že to nebude celých těch osm dní). Řada atraktivních slev jak ve hře, tak i v e-shopu, a znovu bude mise na unikátní emblém, tak jako minulý rok.
Víkend 15.-17. dubna: Představení národa – Japonsko. Slevy na japonská vozidla II. až VII. úrovně a některé mise pro tento národ.
Víkend 22.-24. dubna: Představení národa – Švédsko. Slevy na švédská vozidla II. až VII. úrovně a trojnásobky za první vítězství dne.
Víkend od 29. dubna do 1. května: 2x více zkušeností pro posádku za každé vítězství, slevy a bonusy pro posádku a lukrativní mise.

Plán na duben ve WoT Asia

Co přinese duben do World of Tanks?
i Zdroj: WoT.cz

Dá se očekávat, že po celý měsíc se budou objevovat speciální nabídky „nedostupných“ tanků v prémiovém obchodě (Beroun: podobné jako adventní kalendář). Výše je fotka nabídek, které budou dostupné na asijském serveru. Nemůžeme potvrdit, že i v EU bude to samé, ale rozhodně to bude podobného rázu.

Dále se do asijského klienta mají dostat dva nové tanky (Beroun: doufám, že to v Asii i zůstane). Jsou to takzvané „tanky Kroniky Valkyrie“. Připomínám, že dva takové tanky se už nacházejí v WoT Blitz – Edelweiss a Nameless. Zde jsou předběžné obrázky těchto tanků:

Tanky Kroniky Valkyrie

Co přinese duben do World of Tanks?
i Zdroj: WoT.cz

Na konci tohoto měsíce též bude vydána aktualizace 9.18, která přinese následující změny:

  • Lehké tanky X. úrovně a odstranění speciálního MM pro lehké tanky.
  • Nové mechaniky pro artilerie: Odstranění AP nábojů (není známo, co bude s HEAT a s prémiovou HE municí) a zvýšení rozsahu výbuchu o 50 až 100 % se sníženým poškozením. Překážky jako třeba domy nebo skály nezablokují poškození způsobené HE municí (mrtvé tanky samozřejmě zůstanou výjimkou). Přesnost bude zlepšena až o 10 %, bude přidán efekt omráčení.
  • Nový matchmaker spolu se zakázáním čet s tanky odlišných úrovní. MM se bude snažit vyvážit typy tanků na obou stranách a taky jejich „místo narození na mapě“. (Beroun: pokud jeden tým má pět těžkých tanků, nový MM se bude snažit, aby druhý tým měl také přibližně pět těžkých tanků. Tanky v četě se narodí co nejblíž k sobě. Každý typ tanků bude mít vlastní zónu narození, takže se už třeba nebude stávat, že se v Westfield s heavy tankem narodíte spolu se středními tanky atp.) Tanky, které jsou jednu hru na chvostu listiny, budou mít velkou šanci být příští bitvu v topu. Více informací o novém patchi naleznete zde.

Další vnitřní informace ze zdrojů uvnitř Wargaming:

  • Object 252 nebude znovu prodáván. („Byl zrušen jeho prodejní plán“, to znamená, že bylo plánováno ho brzy znovu prodávat, ale prozatím se v obchodě nějakou dobu prodávat nebude).
  • Lorraine 40t se časem znovu objeví ve hře.
  • WG si není jisté, co dělat s tanky Kroniky Valkyrie, je možné, že se budou prodávat za velmi vysokou cenu, aby byly co nejvzácnější. Takto fanouškům těchto kronik splní jejich přání mít takové tanky v garáži a zároveň nenaštvou ostatní hráče tím, že by se tyto tanky vyskytovaly v bitvách velice často.
  • Artilerie nebude ze hry odstraněna, už to říkali vývojáři dříve. Údajně podle vývojářů z Asie nebudou čínské stíhače tanků pouze v Číně. Není žádný důvod, proč je nevydat i na ostatních serverech. (Beroun: tyto informace jsou možná nepravdivé, protože jsou v rozporu s leaky z jiných zdrojů.)

Zdroje: https://thearmoredpatrol.com/2017/03/29/wot-asia-server-leaks/
http://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/april-2017-sneak-peek/
https://thearmoredpatrol.com/2017/03/29/more-wot-asia-leaks/

Beroun: Pamatujte, že informace o „Tanky Kroniky Valkyrie“ se nedají prozatím potvrdit pro EU a NA server. Je velice pravděpodobné, že se to dostane i k nám, ale není to jisté, co vše se může do soboty změnit! Podle mě to jsou velmi zajímavé informace, co si o tom všem myslíte? ?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama