Čínský tank destroyer spatřen na SuperTestu!
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Čínský tank destroyer spatřen na SuperTestu!

Čínský tank destroyer spatřen na SuperTestu!

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 3. 2017 08:00
Reklama

Že by nějaká fata morgána? Je to tak, že by se Číňané konečně dočkali stíhače tanků? Přinášíme vám velmi zajímavé a podivné zprávy z asijského serveru World of Tanks. Tam bylo oznámeno, že čínské stíhače tanků vstupují na SuperTest server.

Čínský tank destroyer spatřen na SuperTestu!
i Zdroj: WoT.cz

Anton „Evilly“ Pankov nejdříve potvrdil, že tyto stroje budou jen a pouze pro čínský svět World of Tanks, nicméně to vypadá, že vše nakonec bude jinak a že Wargaming změnil názor. Tyto stroje by se tedy časem mohly objevit i na evropském a americkém serveru, kdo ví?

Čínské stíhače tanků na tieru VIII a IX: WZ120-1G FT a WZ120G FT. Na tieru VIII bude kompaktní a mobilní vozidlo vybavené 122 mm dělem. Stroj na tieru IX bude vybaven 130 mm dělem s alfa poškozením kolem 560 (na jednu ránu samozřejmě). Podle jejich herního stylu budou velice podobné svým ruským protějškům, překvapivě (ruské stíhače tanků).

MartinH: Osobně by mne zajímaly podrobnější statistiky, jelikož jak všichni asi víme, chování čínských děl se příliš nehodí na stíhače tanků. Vysoká alfa může být sice fajn, nicméně pokud s dělem netrefíte ani stodolu, může to být problém. Rychlost by to mohla sice kompenzovat, abyste se dostali kapku blíže, nicméně pokud je ruské TD moc blízko bojišti, jak to asi dopadne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama