Bonusweb.cz: carrambovo preview WoWs
i Zdroj: WoT.cz
Článek Bonusweb.cz: carrambovo preview WoWs

Bonusweb.cz: carrambovo preview WoWs

Excalibur.cz

Excalibur.cz

4. 8. 2015 11:05
Reklama

Na největším českém videoherním portálu vyšlo preview nové akce World of Warships, které sepsal carramba66. Článek nese název “World of Warships může vývojářům napravit letadly poskvrněnou pověst” a my vám přinášíme jeho první část a odkaz na celé preview.

World of Warships může vývojářům napravit letadly poskvrněnou pověst
Taktické hraní s pomalejším tempem. Tak lze v jedné větě shrnout dojmy z právě probíhajícího betatestu World of Warships. Žádná větší on-line námořní akční hra neexistuje a tahle vypadá velmi dobře. Ten je třetím přírůstkem do série online akcí, doplňuje ještě hry World of Tanks a World of Warplanes. S ohledem na kolosální neúspěch World of Warplanes jsme proto očekávali, jak dopadne třetí pokus, který se tentokrát odehrává na moři.

World of Warplanes považuji za méně kvalitní počin nežli War Thunder a dle mých informací má titul oproti ostatním hrám od Wargaming zlomkovou hráčskou základnu. Ze zákulisních informací navíc vyplynulo, že Wargaming nejspíše rozpustil autorský tým World of Warplanes a řeší budoucnost projektu.

Zbytek článku zde:http://bonusweb.idnes.cz/world-of-warships-preview-prvni-dojmy-dhz-/Preview.aspx?c=A150730_161813_bw-pc-preview_anb

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama