Bonusové nápisy a emblémy zrušeny!
i Zdroj: WoT.cz
Článek Bonusové nápisy a emblémy zrušeny!

Bonusové nápisy a emblémy zrušeny!

Excalibur.cz

Excalibur.cz

29. 10. 2015 15:00
Reklama

Aktualizováno | První iterace testu 10.0 skončila a máme pro vás překvapivou novinku. Dnes Wargaming prohlásil, že dvě funkcionality se setkaly s tak negativní odezvou, že je do další iterace nenasadí a jak to vypadá, vůbec ani do verze 10.0. Aby překvapením nebylo konec, jde i o změnu mechaniky emblémů a nápisů!

Jak uvedla Ketankis na oficiálním fóru, “vzhledem k tomu, že se nápad s bonusy pro posádku za emblémy a nápisy setkal u většiny komunit s poměrně negativní zpětnou vazbou“, rozhodl se Wargaming, “že tento prvek nebude do verze 10.0 zahrnut, protože bude přepracován.

Stejný osud potkala i funkce zmenšujícího se radioaktivního mraku, který byl součástí módu Běsnění. Ani ten se v 10.0 neobjeví. Více informací zde.

Nakonec docela rozumné řešení, změna UI byla zajímavá, ale ty bonusy málokdo chápe a ještě méně lidí je bude umět využívat. O těch, kteří si kupovali nápisy a emblémy dřív a teď by byli v nevýhodě, jako uživatel z původního článku, ani nemluvit.

Za upozornění na změnu děkujeme cNNk.

Původní článek:
S tím, jak v aktualizaci 10.0 přijdou nápisy a emblémy na tanky jako nositelé bonusů, se začali majitelé většího počtu tanků s větším počtem nápisů na nich zajímat, co s nimi bude po nasazení této aktualizace. Jak napsal jeden z francouzských hráčů: “Mám 268 tanků a na nich 636 emblémů a nápisů, které dávají mému radistovi 3% (ano, chce se mi brečet). Hodnota nápisů a emblémů je 51 945 goldů.” Jak celá story pokračuje dál?

Hráč kontaktoval oficiální evropskou podporu s žádostí o řešení, samozřejmě nechce bonus ke svému radistovi, chce jiné bonusy. Proto žádal o změnu emblémů nebo jejich odebrání a refundaci. Co mu support odpověděl? To jste se už asi dovtípili. Nepomůžou mu.

Výpis toho nejdůležitějšího z jeho komunikace se supportem:
– support nemůže refundovat, protože to není možné technicky
– vědí o tom, že stejný problém bude mít po nasazení 10.0 spousta hráčů, ale jejich stanovisko je neměnné
– chápou frustraci hráče, který jim napsal, ale nic pro něj nemohou udělat

Malou útěchou může být, že se celá věc možná změní a tím spíš, čím větší burdel budou na fórech majitelé mnoha nápisů dělat. Matně si vzpomínám, že když se významně nerfovala penetrace sovětského stíhače tanků Objekt 268 a já měl nakoupených ve slevě skoro 1000 premium nábojů, také nejdřív odmítali refundaci, aby pak dostali pokyn seshora a automaticky premium munici odebrali všem a refundovali.

Zdroj:http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/10/wots-incriptions-not-refundable.html

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama