Blíží se přepracování osobních misí
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Blíží se přepracování osobních misí

Blíží se přepracování osobních misí

ThelvynCZ

ThelvynCZ

15. 9. 2017 11:50
Reklama

Osobní mise budou přepracovány v aktualizaci 9.20.1. Nebudou jen přezkoumány jejich podmínky, ale přizpůsobí se i změnám v režimu Náhodná bitva. Wargaming vytvořil zcela nové, pohodlné rozhraní a upravil mechaniku pro dokončování sady úkolů.

Nové prostředí

Blíží se přepracování osobních misí
i Zdroj: WoT.cz

Vstupní bod pro osobní mise bude změněn, nachází se nyní v hlavičce garáže, kde se objeví nová karta PM (pracovní název) mezi misemi a dosaženými výsledky.

Hlavní menu pro PM bylo také přepracováno. WG ho udělalo daleko přehlednější a pohodlnější v navigaci, aby nikdo neměl problém najít a vybrat si takovou misi, jakou potřebuje.

Blíží se přepracování osobních misí
i Zdroj: WoT.cz

UI mise je přenesena na taktickou mapu a bude jasněji zobrazovat průběh a dokončení.

Nové mechaniky dokončení misí

Odpovědi byly odstraněny. Byly nahrazeny dvěma novými subjekty, komponenty vozidel a objednávkami. Tyto obdržíte po dokončení závěrečné mise v sadě. Komponenty jsou udělovány za splnění primárních podmínek, zatímco objednávky jsou uděleny za dokončení s vyznamenáním 15.mise v sadě.

Komponenty se používají k získání odměnových vozidel, získáváte je po dokončení všech pěti sad misí. Objednávka je úplně jinou věcí, neboť umožňuje přeskočit dokončení jakékoliv mise. Správně, pokud jste na misi uvízli, může být vynechána, pokud jste dokázali s vyznamenáním dokončit jakoukoli poslední misi v sadě a dostali jste za to odměnu dříve. Závěrečné mise mohou být také přeskočeny, ale bude vyžadován celkový počet 4 objednávek. Trochu komplikovanější, ale stojí to za to. Kromě toho můžete opakovat misi a získat objednávky, protože jsou opět použitelné. Objednávky lze také uložit a převést na další operace, tj. Po nasbírání v průběhu delší doby byste mohli vynechat i několik sérií misí za předpokladu, že máte dostatek objednávek.

Průběh dokončení osobní mise bude samozřejmě sledován po aktualizaci, obdržíte objednávky na jakoukoliv závěrečnou misi dokončenou s vyznamenáním za předpokladu, že jste ji nepřeskočili. Odměna za splnění primárních podmínek vynechaných závěrečných misí bude také přijata, např. pokud jste dokončili operace HTC StuG IV a T28 tím, že přeskočíte mise SPG, obdržíte odměnu za splnění primárních podmínek. Mimochodem to znamená dva další členy posádky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama