Blíží se čtvrté číslo časopisu Deník Nooba
i Zdroj: WoT.cz
Článek Blíží se čtvrté číslo časopisu Deník Nooba

Blíží se čtvrté číslo časopisu Deník Nooba

Excalibur.cz

Excalibur.cz

Reklama

Jak možná někteří z vás vědí, se skupinou osobností československé World of Tanks scény připravujeme o WoT časopis, který je distribuován digitálně a zdarma.
Na přelomu října a listopadu vyjde čtvrté číslo. Jaká témata jsme pro vás tentokrát vybrali?

Velký rozhovor s akcidem
akcido je jedním z našich nejznámějších youtuberů, proto jsme ho vyzpovídali. Jak se dostal k World of Tanks, co ho přimělo dělat recenze a jaké má plány do budoucna?

Československý tankový strom ve World of Tanks
I na WoT.cz jsme psali o tom, že Silentstalker připravil pro Wargaming návrh československého tankového stromu. Jak by mohl vypadat a jak to vypadá s jeho realizací? To vše se dozvíte v souhrnném materiálu, jehož součástí je o aktuální rozhovor se Silentstalkerem, který nám řekne, jak to s čs. tanky ve WoT právě teď vypadá.

Soutěž o lístky na film Železná srdce (Fury) a kódy na T-127
Ve spolupráci s distribuční společností Falcon vyhlašujeme soutěž o 3x dva lístky na nový film o amerických tankistech, výherci k nim dostanou i kódy na tank T-127, které do soutěže věnoval cNNk.

8 hříchů World of Tanks
Článek, který carramba66 sepsal pro web o počítačových hrách Bonusweb.cz, zaujal mnoho čtenářů, proto jsme se oba díly, které na bonuswebu vyšly, rozhodli spojit a vydat a to v originální nezkrácené podobě.

World of Tanks vs. War Thunder: Ground Forces
Slovenský hráč sranda27 se podíval na hlavní rozdíly mezi dvěma největšími online tankovými hrami dneška.

Recenze tanků
akcido si pro vás tentokrát připravil recenze amerického stíhače T28, čínského premiáku 112, britského středního tanku Centurion 7/1 a populárního sovětského středního tanku T-54.

Recenze map
Ingii tentokrát recenzuje Dubový lesík a Doly a to včetně tipů na dobrá místa a schematických screenshotů s vyznačením hlavních cest pro každý typ tanku zvlášť.

Historické články
Ve spolupráci s odborným webem panzernet.net vám tentokrát v historickém okénku přinášíme články o stíhači tanků Ferdinand/Elefant, damohybném dělu SU-152 a nejúspěšnějším tankovém veliteli 2. světové války Michaelu Wittmanovi.

Co je nového na ESL a v klanových válkách?
Pokud kluci stihnou uzávěrku, ještě v tomto čísle se dozvíte, co je nového ve světě eSportu a jak to vypadá na mapě klanových válek.

Jaký bude další vývoj World of Tanks?
Na to, co nás čeká v nejbližších dvou třech aktualizacích se zaměřuje Silentstalker, psát bude o Havoku i o nových tancích.

Časopis Deník Nooba vychází digitálně a je zdarma. Sledujte náš web nebo oficiální fórum, o jeho vydání vás tam budeme informovat.

Obálka (autor Catfood):

Blíží se čtvrté číslo časopisu Deník Nooba
i Zdroj: WoT.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama