blitz-jak-ziskat-monstrum-tankenstein
Článek Blitz: Jak získat monstrum Tankenstein?

Blitz: Jak získat monstrum Tankenstein?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

15. 10. 2015 10:00
Reklama

Několikrát už jsme tu psali o tanku, který by měl spatřit světlo světa ve World of Tanks: Blitz, tedy mobilní verzi WoT. Jde o hybrid několika německých, sovětských a amerických strojů, přičemž jak se nyní ukazuje, získat jej bude možné za speciální misi. Co v ní musíte splnit?

Wargaming stroj nazval “Tankenstein” (reminiscence na Frankensteina) a misi popisuje takto:

Tento Halloween vám poskytuje možnost získat Tankenstein, stačí mezi 15. říjnem, 14:00 SELČ a 30. říjnem, 11:00 SEČ splnit příslušnou sadu misí. Jedná se o celkem 7 fází, všechny detaily budou dostupné přímo ve hře. Nezapomeňte se tedy do hry přihlásit a mrknout se na své dostupné mise!

Mise Tankenstein automaticky nahradí jednu z misí ve vaší rotaci. Pokud jste se zrovna nahrazenou misi snažili dokončit, nebojte – váš postup nebude ztracen. Misi dostanete zpět ve stejném stavu ve chvíli, kdy mise Tankenstein skončí, společně se změnou denní násobků zkušeností.

Od 30. října, 11:00 do 1. listopadu, 11:00 SEČ budete mít šanci naposledy se pokusit získat Tankenstein splněním jakýchkoli zbývajících misí za zlaťáky! Více detailů bude dostupných ve hře.

Zdroj:http://wotblitz.eu/cs/news/pc-browser/specials/tankenstein-missions/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama