BenQ Grunex Challenge 2015 již tento víkend
i Zdroj: WoT.cz
Článek BenQ Grunex Challenge 2015 již tento víkend

BenQ Grunex Challenge 2015 již tento víkend

Excalibur.cz

Excalibur.cz

11. 11. 2015 12:00
Reklama

Oficiální informace organizátora | Chceš se podívat na nejlepší české hráče v akci? Chceš se vyfotit s cosplayerem nebo si vyzkoušet nejnovější hardwarové vychytávky? Chceš se potkat se známým youtuberem a zeptat se ho na to, co tě zajímá? To vše a mnohem víc lze zažít na BenQ Grunex Challenge 2015, která se uskuteční v rámci veletrhu HRAY! EXPO od 13. do 15. listopadu v Praze na Holešovickém výstavišti.

Na co se můžeš těšit?

V pátek proběhne na BGCH 2015 grandfinále turnaje v Heartstone, v sobotu se rozhodne o šampionech v League of Legends a v neděli se na turnaji premiérově představí hra World of Tanks.

Ovšem hry nejsou všechno, v doprovodném programu můžete potkat známe youtubery jako Sterak nebo Flygun, shlédnout a vyzkoušet si nejnovější hardware od společností BenQ, Intel nebo MSI, vyfotit se s cosplayerem a mnoho dalšího. Celkový přehled o programu najdeš na stránkách www.grunex.com.

Pokud ti ani tohle nestačí, se vstupenkou, kterou je možné v soutěži vyhrát, je možný vstup po celý jeden den na celý veletrh HRAY! EXPO. Jedná se o veletrh herních konzolí a počítačových her zaměřený nejen na fandy počítačů a náctileté návštěvníky.

Nezapomeň se přidat do facebookové události, aby ti neunikly žádné novinky!

Sestřih z loňského ročníku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama