Aktualizace 10.0 kompletně zrušena!
i Zdroj: WoT.cz
Článek Aktualizace 10.0 kompletně zrušena!

Aktualizace 10.0 kompletně zrušena!

Excalibur.cz

Excalibur.cz

29. 10. 2015 23:54
Reklama

Senzační zpráva dnes přišla od leakerů. Podle zdrojů z Ruska totiž byl testovací server shledán tak nefunkčním, zabugovaným a problematickým, že nebudou odstraněny jen dvě změny, o jejichž zrušení jsme vás dnes informovali, ale že bude zrušena celá aktualizace 10.0 a vydán bude pouze mikropatch s minimem změn a bez číselného označení.

Informace o faktickém zrušení aktualizace a její změně na mikropatch ještě samozřejmě nejsou oficiální, nicméně jsou potvrzené už ze dvou zpravidla dobře informovaných zdrojů. Už dříve bylo potvrzeno odebrání dvou nových funkcionalit, zmenšující se ničící mrak v módu Běsnění a emblémy a nápisy, udílející posádce bonus, ovšem podle informací ze zákulisí vývoje není spokojenost ani s dalšími funkcionalitami.

V případě emblémů skutečně šlo velké protesty v komunitách po celém světě, které si na tuto mechaniku stěžovaly, přičemž poslední kapkou údajně byly množící se žádosti o refundace. Naproti tomu informace, že komunita nepřijala mechaniku smrtícího “mraku” v jednom z nových módů (viz. video níže), není zcela přesná. Tato mechanika totiž údajně způsobovala velké technické problémy v komunikace mezi herním klientem a serverem.

Dalšími věcmi, které se v aktualizaci 10.0 nepovedly jsou modely tanků, které dostali na otestování supertesteři. Modely prý byly chybné na mnoha místech.

Podle našich informací bude kompletně zrušeno označení 10.0 a mikropatch bude vydán bez separátního číselného označení. Zbydou z něj prakticky pouze dvě věci:
– výměna FV4202 za Centurion Action X
– herní mód Steel hunt

Informace, která se moc neprezentovala je, že už první fáze testu, ta dvoudenní, měla být skutečným plnohodnotným testem, ale byla později omezena pouze na dva dny, protože se zjistilo, že jsou značné problémy s hardware od AMD, který s hrou velmi výrazně kolidoval.

O dalším vývoji okolo aktualizace vás samozřejmě budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama