Článek Aktualizace 1.23.1

Aktualizace 1.23.1

Jakub Piotrovski

Jakub Piotrovski

8. 1. 2024 20:00

Konečně je to tu. Po zdlouhavém čekání přišla další aktualizace a společně s ní i nová linie japonských těžkých tanků. Aktualizace vyjde 10. ledna a bude kvůli ní odstaveny servery v rozmezí od 01:30 do 07:30 hodin ranních. Hráči, kteří mají momentálně aktivní prémiový účet bude jako kompenzace připočten 1 den navíc. Pojďme se tedy konečně podívat co nás všechno čeká.

Reklama

Těžké tanky

Tak jako STB-1 budou mít i tyto stroje podobné třídě MBT hydropneumatický podvozek. Společně s ním přibude i mechanika chladnutí děla, kterou prozatím disponoval jen Type 63. Cesta těchto strojů začíná na V tieru strojem Mitsu 108, který sice není nejrychlejším, ale má na svůj tier slušnou alfu 300 hp. Po něm bude následovat Type 3 Ju-Nu, který je jakýmsi přechodníkem na styl, jakým se hraje celá větev. Má sice menší alfu, ale ponechává si dobrou depresi společně s dobrým poškozením za minutu. Na VII tieru bude Type 4 Ju-To. Ju-To je již plnohodnotným a konečným přechodem. Slabý pancíř korby je kompenzován dobře pancéřovanou věží. Na tieru VIII se u stroje Type 57 konečně potkáme s ochlazující mechanikou. Díky depresi 12 stupňů a tvrdé věži se velice podobá vánočnímu Type 63. Type 68 na IX tieru je ve své podstatě vylepšená varianta VIII tieru. Nejpodstatnějším rozdílem je hydropneumatický podvozek, který jeho předchůdce stále postrádá. A konečně posledním je tank Type 71. Úctyhodné zakončení větve, s moderně vyhlížejícím strojem zkonstruovaného pro hull-down metu.

Nápor

Společně s náporem se vrátily i odměnové stroje, které šly dřív získat za hodnocené bitvy. Konkrétně se jedná o stroje Škoda T 45, Kpz 50 t, Concept 1 B, Charlemagne a nakonec desítkový 114 SP2. Kromě nich je možné zakoupit i několik 3D stylů. Veškeré předměty bude možné zakoupit za bony ale až po odemčení požadované hodnosti. Nápor bude celkem trvat od 10. ledna do 19. února.

Frontová linie

Později se přidá také frontová linie, kde se objeví dynamické scénáře. Vše je náhodně, a tak některé bitvy proběhnou normálně, zatímco některé proběhnou za přítomnosti například Operační podpory (urychlení znovupoužití záloh).


Kromě těchto hlavních novinek proběhne též vyvážení 11 vozidel tieru II, III a IV. Nicméně na podrobnosti si budeme muset ještě chvíli počkat. Prozatím to vypadá, že jedním z těchto strojů bude stíhač Hetzer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama