3. den adventního kalendáře: T-34/85 Rudy
i Zdroj: WoT.cz
Článek 3. den adventního kalendáře: T-34/85 Rudy

3. den adventního kalendáře: T-34/85 Rudy

Excalibur.cz

Excalibur.cz

3. 12. 2015 09:00
Reklama

Třetím (placeným) dárečkem v letošním adventním kalendáři je velice oblíbený polský střední tank 6. tieru T-34/85 “Rudy”, který se nachází v sovětském stromě. Jde o “ten” tank, který má v posádce psa a dostanete ho i s hrdiny kdysi slavného polského televizního seriálu Čtyři z tanku a pes. Ačkoli se WG opět nevyhnul balíčkování, jde asi o první adventní speciál, který bychom se vám nebáli doporučit.

T-34/85 “Rudy” je velice dobrý šestkový střední tank, jde prakticky o kopii sovětské T-34/85. Rozdíly jsou mírně slabší motor, který však vyvažují lepší hodnoty odporu terénu, pohyblivost tak je úplně stejná jako u sovětského bratříčka. Dále je zde o 5m vyšší dohled a mírně rychlejší zaměřování. Jde tedy prakticky o šestkovou T-34/85 v premiovém stavu. Tank má velmi vyváženou kombinaci výzbroje, obratnosti, rychlosti a dostatečného pancíře. Na věži můžete dost odingat, kanón taky docela naloží, podle mnohých jde po Cromwellu “Berlin” o druhý nejlepší šestkový premiák. Já osobně ho mám ještě radši než Cromwell.

V balíčku ho dostanete se zbytečnými 1650 goldy, co je důležitější, je posádka, která je na 100% a navíc má skill Bratři ve zbrani.

Bitva s T-34/85 “Rudy”

3. den adventního kalendáře: T-34/85 Rudy
i Zdroj: WoT.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama