Předplatné World of Tanks.
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/mir-tankov/boevoy-propusk/14-sezon/2d-stil-inzhenernyy-geniy-v-mire-tankov/
Článek Předplatné World of Tanks.

Předplatné World of Tanks.

ThelvynCZ

ThelvynCZ

10. 6. 2024 13:39

Na ruby serveru se objevily nové informace o předplatném ...

Reklama

Od 6. 12. 2024 6:00 (moskevského času) do 30. 10. 2024 3:30 (moskevského času) můžete vstoupit do hry a aktivovat předplatné na 7 dní. Toto je bezplatné zkušební období, které se vydává jednou pro každý účet.

Co je předplatné?

Speciální možnost, která od 12. června učiní hru ještě pohodlnější. Vydělávejte zlato v každé bitvě (až 2000 za měsíc), hrajte na exkluzivním prémiovém vozidle Object 752, rozbíjejte zdarma vybavení, urychlete výcvik posádky a mnoho dalšího!

* Při prvním přihlášení do hry po vydání aktualizace 1.27 dne 12. června a do 30. října 2024 3:30 (moskevského času) bude hráčům k dispozici 7denní zkušební období.

Výhody předplatného

Objekt 752

Těžký sovětský tank Tier IX s výkyvnou věží. Má dobrou ochranu a cítí se jistě ve vleklých pozičních bitvách. Výkonové charakteristiky vozidla lze změnit bez náhrady.

Úložiště herního zlata

Bitvy v řadě herních režimů přinesou herní zlato. Zlatý trezor se otevře automaticky každý týden. Za 7 dní můžete nashromáždit až 500 zlatých a za měsíc - až dva tisíce.

Kurz výcviku posádky

Vyberte si své oblíbené* auto a jeho posádka bude po dobu platnosti předplatného absolvovat zrychlený výcvik. Každý člen posádky bude průběžně každých 5 minut získávat 50 zkušenostních bodů bez ohledu na to, zda je hráč online nebo ne.

Demontáž zařízení

Předplatné vám umožní bezplatně demontovat standardní vybavení. To neplatí pro vylepšené (bonusové), zachycené a experimentální zařízení.

Bonusy

Vylepšené odměny za plnění denních úkolů a také bonus pro celý tým v kreditech, pokud má alespoň jednoho hráče s předplatným.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama