Článek Narozeniny a aktualizace 1.24.1

Narozeniny a aktualizace 1.24.1

ThelvynCZ

ThelvynCZ

30. 3. 2024 09:15

Dubnové informace z World of Tanks

Reklama

World of Tanks roste mílovými kroky: letos v dubnu oslaví naše hra 13 let. Na počest této významné události jsme připravili speciální svátek, novou sezónu Onslaught, aktualizaci 1.24.1, Clan Showdown a další akce! Poznamenejte si svůj kalendář a sledujte novinky a připravované akce na portálu.

*Upozorňujeme, že měsíční přehled obsahuje pouze nejdůležitější informace a některé podrobnosti se mohou změnit.

1) Od 5. dubna do 5. května

Využijte kreditní slevy, výzvy a nabídky se dvěma novými akcemi „Run to Battle“. Prozkoumejte větev čínských vozidel vedoucí k hrůzostrašnému X  BZ-75 nebo rozšiřte svou sbírku o švédské stíhače tanků v čele s X  Strv 103B.

2) 8. dubna

Aktualizace 1.24.1 obsahuje několik nových funkcí. Nová linie polských stíhačů tanků, aktualizace systému posádky, nová funkce kamery ukazující polohu nepřítele, který zničil vaše vozidlo, a mnoho dalšího. Sledujte novinky na portálu, aby vám neunikly podrobnosti!

3) Od 10. dubna do 19. května

Finále sezóny Jade Pegasus v Onslaught je tady. Season of the Jade Pegasus je vaší poslední šancí pokročit ve svém postupu, zažít trénink Team Onslaught a zakoupit si pokročilé vybavení Experimental Sight s Bondy. Toto je také poslední příležitost k odemknutí letošních oceněných vozidel. Řeč je o  tanku Hurricane – speciální verzi  CS-63 v unikátním 3D stylu a se speciální posádkou.

4) Od 12. dubna do 29. dubna

World of Tanks slaví 13 let a vy jste zváni na párty! Čeká na vás spousta zajímavých věcí: speciální bojové mise, slevy, unikátní nabídky, soutěže, tajné Twitch Drops, závod Panhard EBR 105 mezi našimi blogery, slavnostní spuštění Token Store a mnoho dalšího!

5) 13. dubna

Sledujte živě na Twitchi, jak vaši oblíbení streameři oslavují 13. narozeniny World of Tanks obrovským extrémním závodem. Sázky jsou neuvěřitelně vysoké a ceny zahrnují respekt všech ostatních tankistů! Připojte se a získejte Twitch Drops!

6) Od 19. dubna do 26. dubna

Vyzkoušejte novou větev polských stíhačů tanků v rámci aktualizace 1.24.1. Využijte jedinečné nabídky a dokončete bojové mise, abyste pokročili ve svém postupu. Čekají na vás dlouho očekávané zásoby a pěkné odměny, včetně exkluzivního velitele v podobě jednoho z vašich oblíbených blogerů!

7) 27. a 28. dubna

Tento víkend budeme živě vysílat 15v15 Clan Showdown na Twitchi s odměnami Twitch Drops. Registrace se otevírá velmi brzy, tak si nenechte ujít šanci vydělat zlato, dluhopisy a peněžní ceny!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama