Kdy budou vydány československé tanky a co přijde do hry ještě před nimi?
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Kdy budou vydány československé tanky a co přijde do hry ještě před nimi?

Kdy budou vydány československé tanky a co přijde do hry ještě před nimi?

Excalibur.cz

Excalibur.cz

29. 3. 2015 20:33
Reklama

Máme pro vás malou informaci, která se týká československých tanků, na které všichni tak netrpělivě čekáte, a také všecho, co přijde před nimi.

Nuže vězte, že prvotní nákresy prémiového československého tanku T 40 (neplést si s T-40/75, československou verzí PzKpfw IV) jsou hotové a teď se pracuje na jeho modelu přímo uvnitř oddělení modelování tanků společnosti Wargaming. Dá se čekat, že modelování bude hotové tak za dva měsíce a pak se tank objeví na supertestu. Zajímavostí je, že ačkoli se od začátku ví, že československý strom jako takový přijde až někdy na konci roku, pracuje se zároveň i na nákresech tanku TVP, předpokládané střední (neprémiové) československé osmičky. Podle informací přímo z Ruska nejen že se na nich pracuje, ale jsou už, stejně jako v případě premiové T 40, dokonce hotové. Vše je tedy na dobré cestě.

Před Čechoslováky přijdu ještě japonské těžké tanky a to někdy během léta. Těžká japonská linie bude předznamenána japonskou prémiovou verzí tanku Tiger, o které jsme již psali a bude obsahovat několik historických a několik méně historických projektů. Dva nejvyšší tiery budou spíše ze “SerBovy konstrukční kanceláře”, založeny na velmi pochybných historických pramenech, jako jsou například překlady z rozhovorů s japonskými vědci a vojáky. Půjde o velmi krabicoidní tanky (něco jako E-100), zřejmě největší tanky v celé hře, větší než Maus.

Zdroj:http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/29032015-q.html

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama