Hledáme nové redaktory
i Zdroj: WoT.cz
Článek Hledáme nové redaktory

Hledáme nové redaktory

Redakce

Redakce

12. 11. 2023 12:00

Přidejte se do našeho týmu, hledáme tvořivé autory.

Reklama

Do našeho týmu hledáme posily na pozici redaktorů. Vyznáte se ve hře a dokážete napsat i dlouhé texty zajímavě a bez chyb? Právě vás potřebujeme.

Nový redaktoři a redaktorky však nebudou mít na starost novinky ze hry, naopak budou psát “z vlastní hlavy”. Potřebujeme hráče na sepsání recenzí, komentářů, vytváření kvízů a dalších zajímavostí.

Pokud se chcete přidat do našeho týmu, napište nám email, kde se stručně představíte, zmíníte, jak dlouho už hrajete WoT, a přiložíte ke zprávě zkušební článek. Email pak pošlete na nicolas.heller@grunex.com s předmětem “Redaktor WoT - vaše jméno”

Téma zkušebního článku je na vás, nechceme však přeložené texty z novinkových webů. Ideální by byla například recenze vašeho oblíbeného tanku či komentář k nějaké aktuální situaci z World of Tanks, nicméně finální rozhodnutí je na vás. Nám jde hlavně o to, abychom z textu poznali vaši tvořivost a redaktorský um.

V současné době bohužel nemáme k dispozici korektora slovenského jazyka, a proto přijímáme pouze česky píšící redaktory.

Co můžeme redaktorům nabídnout:

  • Adekvátní finanční ohodnocení
  • Spolupráci přímo s Wargamingem
  • Vlastní časový rozvrh
  • Možnost kariérního postupu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama