Čas na aktualizaci 1.23!
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/wot/obnovleniya/1-23/data-vykhoda-novogodnego-obnovleniya-123-v-world-o/
Článek Čas na aktualizaci 1.23!

Čas na aktualizaci 1.23!

ThelvynCZ

ThelvynCZ

20. 11. 2023 22:16

A je to tady, aktualizace 1.23 je za dveřmi

Reklama

Velitelé, je čas na aktualizaci 1.23!

V nové verzi můžete zažít náhodné události v jejich nejnapínavějších podobách. Tyto velkolepé herní prvky budou dostupné na čtyřech mapách: Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka a Safe Haven.

Náhodné události obohacují a diverzifikují hru následujícími způsoby:

  • Battlefield Transformation: Každá mapa představuje významné změny, které zásadně proměňují bojiště.
  • Rozšířené taktické možnosti: Poskytuje vám větší škálu nových taktických možností, jako je odemykání dříve nepřístupných pozic, vytvoření nového krytu a otevření bezpečných průchodů.
  • Dynamická hratelnost: Podporujte dynamickou hratelnost povzbuzováním odvážných manévrů, které vám pomohou překonat patovou situaci.

Přejděte do  speciálního článku , kde se dozvíte více o náhodných událostech a taktických příležitostech, které poskytují!

Hrací automat – připravte se na zimní emoce!

Připravte se na sérii tří po sobě jdoucích víkendů na konci prosince, nabitých sněhem, prázdninovou zábavou a úžasnými bitvami!

Zábavná akce Slot Machine bude k dispozici podle speciálního rozvrhu. Bude obsahovat dva režimy s již známými mechanikami: Sněhové koule a Doba ledová. Oba režimy se vrátí společně během posledního víkendu akce. Nasaďte si teplé, polstrované přilby a připravte se na sněhové koule a skluzavky na ledu!

Další vánoční atrakce již brzy!

Sledujte další nadcházející události, jako je zasloužená odměna a prázdninové operace, a také další vzrušující zimní aktivity. Těšíme se na blížící se Vánoce. Zůstaňte naladěni, další podrobnosti již brzy!

ÚPLNÝ SEZNAM ZMĚN

PRÉMIOVÝ ÚČET WOT

Hráči s prémiovým účtem WoT získají dalších 24 hodin prémiového účtu jako kompenzaci za období aktualizace. Pokud byste chtěli provést nějaké nákupy ve hře, počkejte, až se servery restartují.

VYPÍNÁNÍ SERVERŮ

Servery World of Tanks budou mimo provoz  22. listopadu.  od  01:30  ( SEČ ) do  22. listopadu  od  04:00  ( SEČ )

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama