Čas na aktualizaci 1.21
i Zdroj: https://wotexpress.info/news/world-of-tanks/obnovleniya/1-21-mir-tankov/liniya-fronta-2023-v-obnovlenii-121-mir-tankov/
Článek Čas na aktualizaci 1.21

Čas na aktualizaci 1.21

ThelvynCZ

ThelvynCZ

29. 5. 2023 16:12

Kdy se nová aktualizace objeví ve hře?

Reklama

//Aktualizace vstoupí v platnost od 31.05.2023

Zajímavé události, přepracovaná stránka servisního záznamu a další vylepšení jsou v aktualizaci 1.21! Od 5. června  budete moci zažít masivní bitvy 30v30 na  Frontline , kde představíme novou pouštní mapu a několik vylepšení rovnováhy. Steel Hunter Reborn , náš drsný battle royale režim,  se vrací 12. června  s jednoduššími pravidly a spoustou vzrušujících herních změn. Také jsme přepracovali  stránku servisního záznamu  a zavedli možnost personalizace vašich bojových úspěchů. Bavte se!

Frontline je zpět s novou mapou!

Od 5. června do 12. června  se Frontline vrátí do World of Tanks pro svůj první týdenní díl v roce 2023! Náš epický bitevní režim bude obsahovat novou mapu   3x3 km s názvem Fata Morgana s pouštní krajinou. Fata Morgana se nachází v severní Africe. Najdete zde různé bojové zóny, včetně rozsáhlé rafinérie, členitého kaňonu, zřícenin hradů a dalších krásných oblastí.

Vylepšili také  mapu Kraftwerk . Dali jsme mu řadu vyvažujících vylepšení, díky kterým bude hra pohodlnější pro oba týmy.

Kromě toho jsme také provedli několik vylepšení, aby byl váš celkový zážitek z Frontline ještě lepší. Připravte si svá oblíbená vozidla úrovně VIII a připravte se na získání spousty kreditů a dalších herních odměn!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama