WoT Supertest – M48A2 Räumpanzer
i Zdroj: WoT.cz
Novinka WoT Supertest – M48A2 Räumpanzer

WoT Supertest – M48A2 Räumpanzer

ThelvynCZ

ThelvynCZ

10. 7. 2019 07:30
Reklama

Posledním tankem který se dostal na supertest v této době je německý střední tank výrazně připomínající americké stroje. Vyniká ale něčím unikátním, co ve hře ještě nemáme. Otázkou je jestli nebude součástí nějaké akce.

M48A2 Räumpanzer

WoT Supertest – M48A2 Räumpanzer
i Zdroj: WoT.cz

 

A konečně, nový německý střední tank, M48A2 Räumpanzer, je posledním testovaným ďáblem na Supertestu.

Jedná se o variantu amerického Pattona. Tento Němec se může pochlubit vynikajícím čelním pancířem na střední tank (až 254 mm na věži a 152 mm na trupu). Kromě toho, jeho nejvýraznější rys, radlice před spodním plátem, je ve skutečnosti deska, která více zlepšuje pancéřování tohoto vozidla. Další z jeho silných stránek je životaschopnost, a to díky svému množství HP 1450. Za takové velké brnění a množství HP musí být zaplacena cena, tato cena je vyčíslena v jeho mobilitě. Tento německý střední tank má maximální rychlost 40 km / h a poměr výkonu k hmotnosti 13 hp na tunu. Kromě toho má tank rychlost otáčení 35 ° / s a rychlost otáčení věže 30 ° / s.

Pojďme k dělu. Toto 90 mm dělo se může pochlubit dobrou průbojností 205 mm pro standardní munici a 255 pro APCR munici. Budete mít možnost vystřelit 6,9 výstřelů za minutu, a udělit 240 poškození na střelu. Stabilizace zbraně je docela slušná, čas zaměřování je jen 2 sekundy a má rozptyl 0,44 m na 100 m. Na co ještě zapomínáme? Jeho deprese je 9 stupňů.

M48A2 Räumpanzer se chová jako hybrid středního a těžkého tanku na bitevním poli. V případě potřeby může tento střední tank přežít úder, který by jiný střední tank vyřadil z boje, plus jeho dělo umožňuje rozdávat slušné poškození.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama