WG Support: Politika fair play
i Zdroj: WoT.cz
Článek WG Support: Politika fair play

WG Support: Politika fair play

ThelvynCZ

ThelvynCZ

11. 5. 2017 17:48
Reklama

Problémy v online hrách si jsou často hodně podobné. Většinou to bývají zakázané mody třetích stran, které nepřípustně upravují hru tak, aby byla jednodušší, popřípadě aby znevýhodňovala ostatní hráče. Jak se k tomuto problému staví Wargaming?

Pokud neradi listujete portálem, zde najdete, co potřebujete.
Je možné hacknout hru?

Není možné hacknout hru jako například dvojnásobná rychlost přebíjení nebo dvojnásobná vzdálenost dohledu.

World of Universe běží na serverové infrastruktuře. Význam je takový, že se každý výpočet provádí na straně serveru. Váš herní klient dělá pouze to, co herní server dovoluje.

A co se týče nefér modů?

Modifikace neboli mody třetích stran jsou vykreslující scripty prováděné na straně klienta (vašeho počítače). Užívají informace, které jsou dostupné, jen je prezentují kapku jinak.

Většina obyčejných modů mění uživatelské rozhraní ve vaši garáži, dávají vám nějaké detaily, vykreslení, přebarvení a estetické vylepšení. Takovéto mody nám nevadí.

Na druhou stranu existují nespravedlivé mody, vylepšení, aplikace, které poskytují nefér výhody na bojišti. Takovéto mody nám rozhodně leží v žaludku.

WG Support: Politika fair play
i Zdroj: WoT.cz

Seznam zakázaných funkcí
  • Mody, které odhalují pozici nepřátel, způsoby, jež nejsou zahrnuty v běžném herním klientovi a to označováním zničených objektů na mapě a minimapě v reálném čase, úpravou zobrazení trasírek granátů nebo výpočtem polohy nepřátelského dělostřelectva pomocí trasírek a jeho následným označením, stejně tak jako ty, které udržují odhalená vozidla označená i přesto, že na ně nemíříte.
  • Software, který usnadňuje odražení nepřátelského granátu vyznačením jeho přesného záměrného bodu například laserovým paprskem.
  • Modifikace, které vás upozorní na to, když odhalená vozidla nabíjí nebo ukazují čas nabíjení nepřátelských vozidel.
  • Automatické zaměřování, nebo také „aimboty“, které poskytují více funkcí než jen „uzamčení cíle“ jako v běžném klientovi, zejména však těch, které zaměřují na slabá místa nepřítele a automaticky předsazují na cíl. Podvodník se pak může soustředit na manévrování se svým tankem.
  • Software, který umožňuje automatické použití neprémiových spotřebních doplňků.
  • Mody, které pomáhají najít nepřítele tak, že vám dovolí upravit průhlednost objektů na mapě.
  • Software, který zanechává „duchy“ nepřátelských vozidel na bojišti tam, kde byla naposledy odhalena.

WG Support: Politika fair play
i Zdroj: WoT.cz

Jedna poslední kategorie: prohlížeč pancíře v bitvě

Jsme přesvědčeni o tom, že tato funkce poskytuje obrovskou výhodu. Protože jsme to v minulosti nepovažovali za podvod, nepřidáváme pro tuto chvíli mod na seznam zakázaných. Namísto toho pracujeme na naší vlastní verzi prohlížeče pancíře v bitvě, jenž bude obsahovat funkce pro hru přínosné. Jakmile bude zaveden do hry, budou mody, které nabízí sledování kritických zón pancíře v bitvě, přidány na seznam zakázaných.

Mějte prosím na paměti, že tato poznámka se týká pouze prohlížečů pancíře v bitvě. Mody, které někteří z vás mají a které fungují pouze v garáži (ne během zápasu samotného), jsou skvělé. Pro nás to není podvádění. Ve skutečnosti si myslíme, že prohlížeče v garáži jsou užitečným nástrojem, který pomůže novým hráčům s jejich vědomostmi a naučí je lépe bojovat s různými tanky nebo proti nim. Jedná se pouze o ty mody, které poskytují v zápase informace navíc, a o kterých si myslíme, že nejsou spravedlivé a budou se jich týkat naše „Zásady poctivé hry“.

Účty používající zakázané mody třetích stran budou potrestány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama