Článek Výzva Spirit of War: 3D Styl “Spirit of War”

Výzva Spirit of War: 3D Styl “Spirit of War”

ThelvynCZ

ThelvynCZ

1. 9. 2021 12:51

Máme zde maskovací sadu pro švédský tank Strv K.

Reklama

Máme zde několik fotografií maskovacího stylu pro švédský tank Strv K. Styl je považovaný za nehistorický, v hodnotě 5 000 goldů.

Do filtru byla přidána nová skupina prvků: „Fiktivní prvky“ - Styly a fiktivní prvky, které pravděpodobně nebudou existovat.


„Válečná cesta nemá konce. Nikdo si nepamatuje, kde to začalo, a nikdo neví, kam to vede. Na této cestě se meč proměnil v mušketu a šípy v kulky. Řetízková zbroj ustoupila pancéřovému brnění, a toto tanku. Odtud se můžete podívat na hradby Agincourtu a Stalingradu, nebo na zubaté břehy Sommě a hořící pole Prokhorovky. Neprostupná mlha nad Poltavou a hořící horké písky El Alameinu. Po staletí se z těch, kdo kráčeli po válečné cestě, staly vzpomínky zapsané v učebnicích dějepisu. Slyším hlasy milionů hrdinů, kteří se nikdy nedostali na konec své cesty. Stál jsem při nich každou chvíli. Byl jsem svědkem bolesti a zoufalství, ale také vytrvalosti a odvahy, statečnosti a soucitu. Jsem ocelově oděný válečník. Jsem svědek, ale také kronikář. Jsem ... ten, kdo si pamatuje. "

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama