Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1

Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1

ThelvynCZ

ThelvynCZ

22. 9. 2017 15:58
Reklama

Hodnocené bitvy byly prvním pokusem o novou měnu ve hře – dluhopisů. WG si z toho vzal ponaučení a vyslechl zpětnou vazbu, která se kolem dluhopisů objevila. Nyní se snaží dluhopisy dále vyvíjet. Nyní můžete získávat dluhopisy v tier X náhodných bitvách, velkých bitvách a samozřejmě i hodnocený bitvách druhé sezóny. Jak WG slíbil, tak taky učinil – počínaje aktualizací 9.20.1 přijdou epické medaile a hrdinské medaile, získané v bojích s tiery IV-X s tím, že bude možnost získat dluhopisy na těchto tierech.

Proč testujeme medaile a dluhopisy?

Dluhopisy se od spuštění staly oblíbenými a spousta hráčů požadoval další možnosti, jak je získat. To je přesně to, co WG plánoval. Na jednu stranu je ovšem potřeba zajistit, ale by vše nevymklo kontrole. Dluhopisy byly původně určeny jen pro ty nejnáročnější a nejkvalitnější hráče. To je důvod, proč se začalo s tierem X – aby získání dluhopisů nějakou dobu trvalo a neválely se jen tak na zemi.

Nebylo cílem nechat ostatní tanky bez této odměny, jelikož ne všichni hráči chtějí hrát X tiery. Tím, že se udělují extra dluhopisy za hrdinské bitevní úspěchy, se zároveň zachovává koncepce čím lepší/užitečnější hráč, tím větší možnost získat dluhopisy.

Jak vše funguje?

Vznikly dvě kategorie, epické medaile a úspěchy bojových hrdinů. Dále jejich variace v hodnocených bitvách. Další proměnná, která ovlivňuje množství dluhopisů, je vozidlo, které si vyberete. Vyberete jakýkoliv tank tieru IV-X, se kterým jste (v ideálním případě) nejlepší na bitevním poli. Mějte na paměti, že čím vyšší je úroveň vozu, tím více dluhopisů získáte.

Aby se zdůraznila koncepce dluhopisů, vyloučila se kumulativní ocenění jako “War Genius” a “Wolf Among Sheep” a používají se pouze výkony v jedné bitvě.

Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1
i Zdroj: WoT.cz
 Počty dluhopisů za jednotlivé odměny se mohou ještě měnit.

Chcete-li se blíže podívat na medaile, které jste obdrželi v bitvě, přejděte do okna “Statistika po bitvě” a klikněte pravým tlačítkem myši na položku “Podrobná zpráva”. Informace o medailích naleznete v části “Dluhopisy”.

Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1
i Zdroj: WoT.cz

Pokud byste chtěli znát hodnotu medaile v dluhopisech před bitvou, stačí umístit kurzor nad ní, abyste otevřeli nástrojový popisek, kde můžete zjistit počet dluhopisů, které můžete za medaili získat. To vše v tierech IV-VII, VIII-IX, a vozidlech na tieru X.

Vše o dluhopisech a medailích v 9.20.1
i Zdroj: WoT.cz

Nové pravidlo se nevztahuje na medaile získané před 9.20.1, protože připsání dluhopisů za všechny epické medaile a bojové hrdinné úspěchy dosažené před touto aktualizací by narušilo ekonomiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama