VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII
i Zdroj: WoT.cz
Novinka VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII

VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII

Prisma

Prisma

22. 2. 2017 12:00
Reklama

Už se těšíte na nový patch? Říkáte si, jaké asi budou nové německé heavyny? Ovlivní hodně hratelnost hry? Jaké vůbec budou?

Určitě mnoho z Vás zachytilo zprávu, že v následujícím patchi 9.17.1 budou přidány nové německé těžké tanky a mezi nimi i nový desátý tier Pzkpfw VII. O tomto krasavci tady trochu poreferujeme a srovnáme si ho s prémiovou desítkou VK 72.01 (K).

PrismaPrémiové VKčko mám v garáži už dlouhou dobu a jsem s ní velice spokojen! Při prvním zjištění, že do hry přidají kopii tanku, který jsem si vyjezdil v 2. kampani, jsem byl naštvaný, protože je to jedinečný tank, který má jen pár hráčů. Teď už se na druhé VKčko do garáže velmi těším. Přec to bude další desítka v garáži. ?

Pzkpfw VII(dále jen Pz.) je, co se zevnějšku týče, přesnou kopií prémiového VKčka a jediný rozdíl je v děle. Jelikož Pz. Bude mít jen 128 mm dělo, na první pohled je tento rozdíl ihned vidět.

VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII
i Zdroj: WoT.cz
VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII
i Zdroj: WoT.cz

Pz. jsem si na testu pořádně vyzkoušel, abych zjistil, jestli je tak podobný s VKčkem. Mobilita je velmi podobná E100 a pancíř viz. dále. VKčko není tak známé na randomu a tak velké procento hráčů neví, kam má tento tank střílet. Samozřejmě disponuje i velkým čelním pancířem až 200 mm (jak tomu u německých heavyn bývá). Díky této skutečnosti při čelním střetu docela dost cinká a na pancíř se dá poměrně spolehnout. Ale s faktem, že Pz. bude mít v budoucnu většina hráčů, se tato výhoda pomalu vytratí. Na VKčko udělal velmi povedenou recenzi Akcido, kterou jste měli možnost shlednout na našich stránkách (https://www.excalibur.cz/uncategorized/akcido-recenze-vk-72-01-k). Můžete si udělat obrázek o tom jaký Pz. bude.

Hlavní rozdíl těchto dvou tanků bude tedy v jejich dělech Pz. bude mít 128 mm dělo Kw.K. 46 L/61 a VKčko má 150 mm dělo Kw.K. L/38. Na obrázku můžete vidět porovnání obou děl (pro srovnání je přidána i 128 z Mause).

VK 72.01(K) vs Pzkpfw VII
i Zdroj: WoT.cz

PrismaZa sebe tento tank můžu určitě doporučit. Díky dobrému pancíři ocinká dost ran a dobré penetraci si poměrně hodně nastřílí a pohyblivost též není nejhorší. Za mě palec nahoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama