Ukončí ENTERPRISE nadvládu SINNERS? Jarní část SAZKA eLEAGUE CS:GO může mít překvapivého vítěze!
i Zdroj: WoT.cz
Článek Ukončí ENTERPRISE nadvládu SINNERS? Jarní část SAZKA eLEAGUE CS:GO může mít překvapivého vítěze!

Ukončí ENTERPRISE nadvládu SINNERS? Jarní část SAZKA eLEAGUE CS:GO může mít překvapivého vítěze!

Komerční sdělení
16. 6. 2022 06:19

Sazka eLEAGUE je největší česko-slovenská liga ve hře Counter-Strike: Global Offensive, ve které si týmy každý rok mohou přijít na miliony. Celoroční sezona se skládá z jarní a zimní části, a každá tato část má svého vítěze. Doposud pozici česko-slovenské jedničky drželi SINNERS, tomu odpovídají i výsledky. Tento tým od vytvoření ligy v roce 2020 vyhrál všechny jarní i podzimní tituly.

Reklama

Domácí jedničku mohou ovlivnit přestupy

Čas plyne a v letošní jarní části se zdá, že může být všechno jinak! Nejprve se SINNERS rozloučili s jedním z tahounů týmu Tomášem „Oskar“ Šťastným, který uplatňoval zkušenosti z četných angažmá v předních světových týmech. Nedávno pak organizaci opustil druhý výrazný hráč, Adam „Neofrag“ Zouhar se odebral do zahraničního týmu OG.

SINNERS stihli přivést náhradu za Oskara v podobě Davida „Forsyy“ Bílého, odchod Neofraga se však uskutečnil v pozdní fázi soutěže, kde už není zapisování nových hráčů povolené, na play-off jarní části Sazka eLEAGUE tak SINNERS zbyla jediná možnost - povolat do hry kouče Tomáše „tomkeejs“ Tomka. Ten je sám bývalým hráčem a s hrou má bohaté zkušenosti, na profesionální scénu se však jako hráč vrací po delší pauze, což se může podepsat na celkovém výkonu týmu.

Vzestup ENTERPRISE? Rival SINNERS vypadá ve formě

Konkurence v boji o titul v jarní části je letos obrovská. Největším soupeřem by SINNERS i letos mohla být sestava týmu ENTERPRISE, i ta totiž doznala několika změn. Tou poslední byl příchod bulharského střelce Deyvida „h4rn“ Bencheva, právě on byl jedním z důvodů nedávného triumfu ENTERPRISE proti SINNERS ve finském turnaji. Zda se ENTERPRISE podaří SINNERS porážet i nadále bude jednou z největších otázek následujících měsíců.

Ukončí ENTERPRISE nadvládu SINNERS? Jarní část SAZKA eLEAGUE CS:GO může mít překvapivého vítěze!
i Zdroj: WoT.cz

Dalším velkým vyzyvatelem libereckého hegemona se může stát sestava kolem pardubického Dynama Eclot, které na rozdíl od svých konkurentů vsází na sestavu složenou z ryze domácích hráčů. Ti si v základní části jarní Sazka eLEAGUE zajistili druhé místo hned za SINNERS a na rozdíl od ENTERPRISE jsou v play-off nasazeni, stejně jako SINNERS, rovnou do semifinálových bojů. ENTERPRISE v předkole čeká ostravská Cryptova, soupeřem vítěze tohoto duelu bude právě Dynamo. Protivník  SINNERS vzejde z duelu Entropiqu a eSuby.

Očekávané play-off živě na twitch.tv/eleaguecz

Kdo nakonec ukořistí titul v jarní části Sazka eLEAGUE se dozvíme v živě vysílaných vyřazovacích bojích. Předkolo je naplánováno na 16. června, o dva dny později se odehrají semifinálové souboje a 19. června  nás bude čekat velké finále, kde konečně poznáme vítěze. Přenosy začínají vždy v 17 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama