Supertest: SMV CC-56
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/06/17/supertest-redshire-map-changes/
Článek Supertest: SMV CC-56

Supertest: SMV CC-56

ThelvynCZ

ThelvynCZ

23. 6. 2022 22:35

Máme zde základní vlastnosti dalšího italského stroje ze supertestu.

Reklama

Do supertestu přichází nové vozidlo

Stíhač tanků Tier VII SMV CC-56 se brzy dostane do Supertestu. Toto vozidlo bude představovat novou větev italských stíhačů tanků, schopných boje na střední i blízkou vzdálenost. Počínaje úrovní VII jsou všechna vozidla v linii vybavena systémem nabíjení zásobníku. Ačkoli mohou fungovat trochu jinak než ostatní zbraně, ve většině případů by hra měla být stejná jako u vozidel s cyklickým nabíjecím systémem.

Supertest: SMV CC-56
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/06/23/supertest-smv-cc-56-initial-stats/


Když porovnáte parametry děl italských stíhačů tanků s parametry jiných TD, všimnete si, že italská vozidla mají dlouhou dobu nabíjení mezi střelami, ale způsobují slušné poškození na jeden výstřel. Vyznačují se však krátkou dobou nabíjení plného zásobníku.

Vozidlo bude vybaveno 105 mm kanónem s třemi střelami v zásobníku. Doba nabíjení mezi střelami je 7 s a celková doba nabíjení je 25 s. Poškození na jeden výstřel je 320 HP. Průbojnost u standardní munice Armor-Piercing je 170 mm a 212 mm u speciální APCR. Přesnost je 0,44 a čas zaměření 3 s.

Stíhač tanků má na své úrovni spolehlivé pancéřování. Přední pancíř korby dosahuje 220 mm, zatímco pancíř věže je 260 mm. Úhel otáčení věže je omezen na 60 stupňů. 

Odolnost: 1200 HP. Nejvyšší rychlost: 31 km/h. Specifický výkon: 13,7 h.p./t.

SMV CC-56 je prvním vozidlem v nové větvi italských stíhačů tanků, které bude obsahovat dělo se zásobníkem podobné vozidlům tieru VIII–X a také všechny výhody a nevýhody této linie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama