Supertest: Nová mapa Velké bitvy
i Zdroj: WoT.cz
Článek Supertest: Nová mapa Velké bitvy

Supertest: Nová mapa Velké bitvy

ThelvynCZ

ThelvynCZ

11. 6. 2018 15:04
Reklama

Wargaming již v minulosti testoval sovětskou mapu pro velké bitvy a na základě zpětné vazby získané z obou dříve testovaných prototypů se na supertestu objevila aktualizovaná verze.

Nová podoba mapy kombinuje otevřené prostory se zastavenými částmi na ploše 1800×1800 m a při jejím navrhování byl kladen důraz na lepší propojení a interakci mezi různými liniemi po kterých lze útočit. Postup po krajích a obsazení klíčových bodů nabídne více možností pro navázání dalšího útoku a podporu spoluhráčů na jiných částech mapy.

5 částí mapy

  1. Západní obchvat: Velký otevřený prostor rozdělený do několika částí podél řeky. Výhodný prostor pro ostřelovače, z břehů řek můžete pokrýt utočící tanky střelbou na nepřítele.
  2. Městské části: Toto místo dává výhodu pancéřovaným tankům, a těm které vynikají v boji zblízka. Nabízí spoustu možností k manévrování a zkratku k nepřátelské základně.
  3. Centrální kopec: Tanky s dobrou depresí děla zde mohou využít své výhody pro jejich prospěch a také podporovat své spolubojovníky v okolí. Na začátku bitvy mohou lehké tanky nahlédnout kam soupeři vlastně jedou.
  4. “Úskalí”: Tato izolovaná část mapy je vhodná pro silně obrněné tanky. Může být použita i pro objetí nepřátelské zóny 2 a pomoc spojencům.
  5. Vesnice na východě: Rychlá vozidla se mohou skrývat za několika zničitelnými domy. Rovněž mohou být použity taktické útoky. Toto místo vám dává krásný výhled na kopec (3) a určitou moc nad tím, co se tam děje.

Během této testovací fáze plánuje WG zkontrolovat rovnováhu celé mapy a každé jednotlivé útočné cesty. Dále budou hodnotit, jak dobře spolupracují sousední útočné linie. V závislosti na výsledcích se rozhodne, co se s tímto prototypem dále stane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama