Článek Supertest: M IV Y

Supertest: M IV Y

ThelvynCZ

ThelvynCZ

16. 9. 2021 23:36

Na Supertestu se už brzy objeví americký těžký tank VIII. úrovně M-IV-Y.

Reklama

Jedná se o prémiový tank v americkém výzkumu reprezentující větev strojů Yoh: vozidel s novou mechanikou záložního pásu. Počínaje VII. úrovní mají tato vozidla dodatečný pás, který je připevněn k tomu hlavnímu. To tankům z větve Yoh umožňuje pokračovat v jízdě (byť s postihem k rychlosti) i v případě zničení obou hlavních pásů.

Toto prémiové vozidlo VIII. úrovně je vyzbrojeno 105mm dělem, které způsobuje 360 bodů poškození na výstřel. Hodnota průbojnosti hlavních AP granátů činí 218 mm a průbojnost speciálních střel APCR je 247 mm. Čas zaměření je 2,5 s a rozptyl děla činí 0,4 m. Doba nabíjení je 11,3 s.

Tloušťka čelního pancíře dosahuje 279 mm na věži a 177 mm v případě trupu, nezapomeňte však na racionální úhly a tvar věže, které přidávají na celkové ochraně vozidla. Vozidlo má výdrž 1 500 HP. Jeho měrný výkon činí 18,1 hp/t a dosahuje maximální rychlosti 42 km/h.

 M IV Y
i Zdroj: WoT.cz
M IV Y

Pokud jde o hratelnost, M-IV-Y je typický těžký tank-obrněný, mírně manévrovatelný a má dobrou zbraň. Současně nezapomeňte na rezervní stopu a vliv, který bude mít na herní styl vozidla. Pro nového hráče bude tato funkce hlavně ochranou proti selhání, která usnadní útěk ze zdánlivě patové situace, zatímco pro zkušeného hráče kombinace brnění a schopnosti pohybovat se i se zničenou stopou může otevřít novou bojovou techniku, i když jsou rizikové.

Další statistiky:

Rušič vztlaku
Rozptyl při otáčení věže - 0,08
Rozptyl děla během pohybu trupu - 0,17
Rozptyl děla při otáčení korby - 0,17
Rozptyl po výstřelu - 4
Odpor terénu - 1,4/1,7/3,4
Další informace o řádku společnosti Yoh níže:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama