Spekulace o návratu Type 59 do obchodu
i Zdroj: WoT.cz
Článek Spekulace o návratu Type 59 do obchodu

Spekulace o návratu Type 59 do obchodu

ThelvynCZ

ThelvynCZ

18. 9. 2017 22:23
Reklama

V poslední době se objevují pověsti o tom, že se čínský prémiový střední tank Type 59 opět vrátí do prodeje. Zpravidla se spekuluje o datu. Vánoce jsou sice daleko, ale tyhle zvěsti se šíří rychleji než požár.

Vše začalo včera na World of Tanks Reddit, někteří se na to velmi zaměřili, jiní tomu prostě nevěří. Na základě formulace rebalancování vozidel v článku update 9.20.1 někteří hráči a blogy spekulují, co vlastně Wargaming naznačuje. Myslí si, že nejvíce hypovaný tank se vrátí na krátkou dobu s aktualizací 9.20.1. Ale je to pravda? Samozřejmě že ne.

Byl vznesen dotaz na Wargaming, jestli existují nějaké plány prodávat mýtický Type 59 a MrConway laskavě odpověděl otázku.

Netvrdí, že ho již nikdy prodávat nebudou, ale tento buff je zaměřen na lidi, kterým sedí v garáži. Bude to také zajímavější jako cena pro budoucí soutěže atd.

Spekulace o návratu Type 59 do obchodu
i Zdroj: WoT.cz

Zatímco nic nepotvrdili a nic nevyvrátili, začali Typa rozdávat opět na streamech. Uvidíme, co z toho nakonec bude. Ale E-25 se taky prodávat již neměla, protože byla OP. Nakonec se do obchodu vrátila. Proč by nevrátili tento stroj, který již dávno není tak dobrý jako býval?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama