Revize lehkých tanků: Francie
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Revize lehkých tanků: Francie

Revize lehkých tanků: Francie

Prokop Sojka

Prokop Sojka

13. 4. 2017 08:02
Reklama

Francouzské tanky byly vždycky svým způsobem zvláštní a unikátní. Jejich role byla striktně daná díky jejich velikosti, dobré ovladatelnosti a rychlosti. Jsou to zkrátka skvělé stroje na to střelit a ujet. Podívejme se tedy na změny v patchi 9.18 pro tanky AMX light.

Podle ±2 matchmakingu, tier V AMX ELC Bis nebude nadále viděn v tier VIII bitvách. To bude určitě vytvářet lepší herní zážitky. Aby se zlepšily parametry v boji, bude zvýšena palebná síla a celkově pohyblivost. Přitom se ale sníží penetrační hodnoty, aby tento tank nebyl moc silný. Společně s výbornou kamufláží a rychlostí, budou tyto změny velmi účinné a zlepší tanku schopnost útočit nepřátelům do zad. Jeho dělo se bude moc otáčet o 360 stupňů se všemi zbraněmi kromě 90 mm D 915.

Také pamatujete na to, jak AMX 12t (Tier VI) skončil v tieru IX náhodných bitev? Jen těžko jste přežili proti jakémukoliv tier VII-IX stroji více než pět minut. Tohle je ale minulost. Aby se předešlo tomu, že by bylo AMX 12t moc silné, snižujeme zásobník na méně střel. Místo toho ale zvyšujeme výkon tanku na 27,25 hp/t. Získáte díky tomu mnohem lepší pohyblivost, která společně se silnou kamufláží, malou velikostí a velkým dohledem, udělá z AMX 12t skvělého pasivního průzkumníka. Najděte si zkrátka dobré křoví s výhledem a odhalte svým spoluhráčům soupeře. Poté si můžete už jen zahrát na snipera.

Dalším změněným tankem je AMX 13 75 (tier VII). Více mobilní bude díky zvýšenému výkonu motoru, ale dostane zásobník na méně střel. Nabíjení a zaměřování bude o dost rychlejší. Tento tank by se měl hrát více jako flanker.

Průzkumník, který umí „kousat“, AMX 13 90 se posouvá do tieru IX. S tím přichází zlepšení mobility a palebné síly. Nyní může prorazit 205 milimetrů s AP. Jeho malá velikost, skvělá kamufláž a skvělý dohled, dělá z tohoto tanku výtečného průzkumníka. Automatický šestiranný zásobník přijde vhod hlavně v duelování s nepřátelskými průzkumníky.

Dalším změněným tankem je tier X AMX 13 105. Ten kombinuje malou velikost s automatickým zásobníkem. Dělo se třemi střelami bude schopné zastrašit protivníka z řad průzkumných tanků.

Co se stane s moduly, XP, posádkou, odznaky a kamuflíží, co máte na lehkých tancích?

Posádka se přesouvá s tankem. Plně vytrénovaná posádka je přesunuta zpět do kasáren a znovu vycvičena na 100 %.

Odznaky a kamufláž, koupená za zlaťáky na tier VIII tancích, které se přesunují na tier IX, bude odstraněna. Nemusíte se ale bát. Dostanete zpět tolik zlaťáků, kolik jste za ně zaplatili.

Změny neovlivní XP, které jste získali na lehkých tancích. Zůstanou na tieru, na kterém byly získány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama