Recenze #1 - Bat.-Châtillon Bourrasque
i Zdroj: WoT.cz
Článek Recenze #1 - Bat.-Châtillon Bourrasque

Recenze #1 - Bat.-Châtillon Bourrasque

mighty_Kali

mighty_Kali

10. 8. 2021 08:45

Dnešní článek se bude věnovat recenzi na tank Bat.-Châtillon Bourrasque

Reklama

Během loňského vánočního eventu, jsem i já zakoupil pár bedniček. Koupil jsem je jen tak pro srandu a bez žádných velkých očekáváních jsem je otevřel. Co to na mě ale vyskočilo hned z druhé krabičky? Bat.-Châtillon Bourrasque, tedy nejlepší tank, který se mohl z bedniček získat a současně jeden z nejlepších prémiových tanků v celé hře.

Jedná se o prémiový francouzský střední tank na osmé úrovni. Mezi jeho hlavní přednosti patří rychlost, maskování a především zásobníkové dělo se 2 náboji, které udělí během 2 sekund 720 poškození. Díky těmto přednostem vám tank umožní hrát jakéhosi záškodníka, který vyčká na vhodnou chvíli, rychle vysype zásobník a uteče. 

Tank sebou nese samozřejmě i svá negativa, které se týkají především palebné síly. Doměřování 3,5s, rozptyl na 100m 0,42, slabší deprese (6°) a penetrace na základnÍ APCR munici 190 mm také není žádná hitparáda. Dalším problémem je i nízký počet životů oproti ostatním středním tankům (1250 hp). Právě negativa umocňují roli, která tomuto stroji ve hře náleží, tedy roli záškodníka. Zároveň můžete na některých mapách nahradit lehký tank, právě z důvodu vysokého camo ratingu, který je na úrovni lehkých tanků (19,27 %). 

Závěrem bych měl asi zmínit, že pokud nejste zrovna zkušený hráč a hledáte prémiový tank přímo na výdělky a hrajete především náhodné bitvy, tak bych vám ho nedoporučil. V rukou zkušeného hráče se jedná o velmi zábavný tank, ale pro začátečníky by byl spíše frustrací, když k tomu připočteme i fakt, že ho není jednoduché získat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama