Článek Rady do Wotka #3 - nastavení hry

Rady do Wotka #3 - nastavení hry

mighty_Kali

mighty_Kali

13. 5. 2021 12:00 1

V dalším díle Rad do Wotka se podíváme na nastevení hry, což může být pro někoho triviální záležitostí, ale nebudeme se držet u obecných rad a podíváme se také třeba na to, jak nejefektivněji střílet tanky mimo okruh vykreslování.

Reklama

Správné nastavení hry vám především v posledních letech, kdy do hry přibyly nové možnosti nastavení, může zlepšit jak herní zážitek, tak i samotné výsledky.

Obecné nastavení

Věci, které chcete mít určitě zakliknuté jsou všechny možnosti v rámečku - Ukazatele dohledu na mapě, díky čemuž ve hře uvidíte, především dohled vašeho tanku, na což se váže i odhad, kdy mě protivník může nasvítit. U minimapy je taktéž užitečné mít zapnuté rozšířené funkce minimapy. Dále mít také zakliklou možnost - Horizontální stabilizace v odstřelovacím režimu, kdy při pohybu tanku v odstřelovacím režimu se nehýbe i vaše dělo a vy tak můžete lépe mířit za pohybu. Další dobrou možností může být možnost - Zapnout 16x a 25x, což se hodí pro střelbu na větší vzdálenost, kdy můžete lépe zaměřovat nepřátelské weak spoty.

Zaměřovač

Jediným velmi důležitým nastavením v této záložce, je v ukazateli polohy děla zvolit jakoukoli možnost, která má v závorce (s ukazatelem šance na prostřelení pancíře). To je užitečné především pro začínající hráče, kteří ještě dokonale neznají modely tanků a jejich slabá místa. 

Značky

Zde je dobré si zvolit možnost u Výdrže vozidla možnost - HP zbývá/celkem, díky čemuž můžete jednak kalkulovat kolik ran budete potřebovat se svým tankem ke zneškodnění nepřátele nebo můžete na základě množství původních HP zjistit, jestli má tank základní, případně již vylepšenou věž. Na druhé zjištění se také váže možnost, že daný tank má třeba základní dělo a vy se od něj můžete nechat trefit. 

Oznámení v bitvě

V této sekci bych doporučil zapnout si všechny možnosti, pokud to pro vás není až příliš matoucí. Získáte tak velmi cenné informace, kdo po vás střílí, jakou má alfu, jakou střílí municí atd. V nedávné době také bylo do hry přidáno nastavení, díky kterému vidíte celková HP vašeho i nepřátelského týmu. To vám umožňuje měnit svůj herní styl, když váš tým prohrává nebo vyhrává o hodně životů.

Označování pozic na mapě

V nedávné době byly změněna označování a menu komunikace (při zmáčknutí klávesy Y). Právě označování na minimapě s kombinací pozice tanků na minimapě zefektivňuje možnosti střelby mimo okruh vykreslování (viz poslední obrázek v galerii).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama