Prosincové speciály a adventní kalendář pro World of Tanks
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Prosincové speciály a adventní kalendář pro World of Tanks

Prosincové speciály a adventní kalendář pro World of Tanks

Tomáš Šmoldas

Tomáš Šmoldas

1. 12. 2017 10:48
Reklama

Pro všechny hráče World of Tanks si vývojáři připravili na vánoční období plno speciálů. Dočkáme se adventního kalendáře, různých herních aktivit a extra bonusů. Až je škoda, že prosinec netrvá věčně.

Na vrcholku stromu

Tento speciál bude trvat jen necelý půl měsíc, konkrétně od 1. – 12. prosince. Bude možné rozšířit svůj vozový park o stroj FV215b (183). Pokud toto vozidlo získáte do své garáže ještě předtím, než dorazí nová aktualizace, získáte zdarma nový FV217 Badger.

Získejte si svou truhlu s kredity

Je potřeba se na velké slevové vlny pořádně připravit, a proto bude od 2. – 4. prosince dostupný speciál, zaměřený na velké mise s obrovský počtem kreditů za odměnu.

Týdenní bonusy 

Mezi 5.-15. prosincem je nabídka opravdu zajímavá, protože bude možné vytěžit za první vítězství s každým vozidlem trojnásobek zkušenostních bodů. Dále budou dostupné i mise s malými, ale o to užitečnějšími odměnami.

Veselé Vánoce – Rozcvička

Než vyjedete do ostrých misí, je třeba se připravit na ty hlavní slevy a bonusy. Proto tu je od 9. – 11. prosince Rozcvička. Budou dostupné slevy, bonusy a mise, které vás připraví na větší speciální nabídky ke konci měsíce.

Veselé Vánoce

Ty pravé a úžasné slevy započnou 23. prosince a potrvají až do konce roku. Můžeme se těšit na širokou škálu vozidel ve výhodných nabídkách, prémiový účet a další herní služby.

Vánoční kořist 

Mezi 27. – 29. prosincem se do hry dostane bonus – pětinásobek zkušeností. Díky tomu si tak můžete odemknout další moduly, případně našetřit na další vozidlo.

Šťastný nový rok

Poslední slevy na nás budou čekat od 30. prosince až do 1. ledna. Pokud jste si doposud nevybrali, třeba právě teď bude ta vhodná doba.

Adventní kalendář

Prosinec je za dveřmi, všichni se pomalu připravují na svátky a tak je potřeba toto šílenství probudit i u tankistů díky adventnímu kalendáři. Započne již 1. prosince a potrvá až do 2. ledna a nadělí vám tři týdny 24hodinových nabídek z prémiového obchodu. Pokud se vám to zdá málo, bude prosinec doplněn o speciální bojové mise. Tradičně bude kalendář denně aktualizován a bude nabízet nové výzvy a nabídky.

Do adventního kalendáře se bude možné dívat přímo v herním klientovi, případně v prohlížeči.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama